Egy Aikido és Wing Chun, mennyire lehet hatékony önvédelemre?
"mindenki érti. az egy vs egy bunyó ritka de küzdősporttal tehetsz szert előnyre. több támadó ellen meg fegyver ellen imádkozás vagy futás. ennyi össze van foglalva. elhiszem hogy ti kiábrándultatok a küzdősportokból mert már harminc pluszosan kiégtetek vagy nem volt benne sikerélményetek vagy ilyesmi de ti öregek ne vegyétek el a fiatalok kedvét a hülyeségeitekkel. küzdőpsortolni jó dolog ahogy bármi más sportot csinálni és jó dolog."
Az a baj kisfiam, hogy Te és Chrillex (akinek te nyalod a valagát), írtok baromságokat. Megjegyzem Rozsdával sem mindig értek egyet mindenben, de mi ezt már megbeszéltük. Valamint sparringon is bizonyítottuk egymásnak. Ő tudja én mit tudok, én tudom ő mit tud. És ő tényleg tud! Mi nem elvesszük senkinek sem a kedvét, hanem józanítjuk a hozzád hasonló gyökereket. Elmondjuk azt, amikről téveszmék vannak. Akik még mindig nem értik ezredikre sem, hogy mit írtunk. Itt már nem a fegyver/több támadó vs 1 emberen van a lényeg. Mi égtünk ki? Szeretnétek ti félig(!) ott tartani ahol mi, és ezt nagyképűség nélkül mondom.
Rengeteg ilyen kérdést megválaszoltunk - ebben Chrillexnek amúgy igaza van - mi már ezt nem tudjuk komolyan venni. A hülyéket viszont kiigazítom/igazítjuk.
a paprika sprayről meg amúgy annyit hogy zárt térben vagy szélbe csak a foam típus működik. a fog egyáltalán nem mert zárt térben mindenki más is kap belőle köztük te is. szembe szélben pedig magadat vakítod el.
ráadásul egy másik történet. nagybátyámat egy parkolóban támadta le egy random valaki aki se részeg nem volt se drogos se csöves se semmi ilyesmi csak keménynek hitte magát és rossz napja volt. random beszólt valamit nagybátyám kocsijára. nagybátyám inkább semmit nem mondott hanem beült az autóba de még az autóbl is hallota hogy ugat neki a csávó. kihajolt hogy megkérdezze mi baja van de a csávó nem hagyta abba az ugatást. a nagybátyám erre letudta annyival hogy jól van bolond én megyek. erre a csávó felemelte a kezét ökölbe szorította és odaállt az autó mellé hogy a lehúzott ablakon beüssön egyet nagybátyámnak. ő viszont nem vártam meg az ütést hanem kifújt paprika sprayvel. a csávó ezután nyilván vissza hátrált nagybátyám meg elhajtott. tipikus önvédelmi szitu. nem sokkal később hívták telefon a rendőrségről hogy be kell mennie kihallgatásra mert garázdaság miatt feljelentette őt a csávó. vágjátok ilyen világban élünk? szóval 18as te így fujogassál le embereket meg zsákolj le akárkit.
"Te beteg vagy öreg de komolyan. chrillex tizenöt kommenttel ezelőtt írt utoljára. nem én vagyok chrillex én bálint vagyok :D
te el se olvasod a kommentet és úgy irogatsz. és még buta is vagy. pont ezt mondom hogy zárt térben nem működik a spray. és pont ezt mondom hogy nagybátyám azért szívta meg jogilag mert az általad istenített önvédelmi cuccokat használta.
sincere fist és rozsda sárkány tényleg szóljatok rá a tacskótokra XD"
Ügyes vagy Bálintka, ja várj nem.
Hazudsz jobbra-balra, mit tesz a nagybátyád, holott a negyede sem igaz.
Nálad nem megy a szövegértés? De világosan leírtam, hogy a paprikaspray zárt térben nem használandó. Az kb annyira okos tett, mintha széllel szemben csurgatnál.
3 oldalon keresztül fejtettük ki hol a gebasz. Igen LMK wing chunt oktathatnak, de nem ez az alapja az FBI közelharci alapjának. Illetve ők is hamarabb kapnak a fegyverükhöz, minthogy leálljanak veled pusztakézzel verekedni.
Na miért nem mész semmire? Mert a támadók többen lesznek. Te egyszerre csak egy emberre tudsz koncentrálni, míg ők minden figyelmüket rád fordíthatják. Amíg az egyikkel leállsz verekedni, addig a többi, lefoghat, kirúghatja a lábad, beléd rúghat, mint Sárkány is írta kabátot boríthat a fejedre, hogy ne láss, leüthet egy téglával. Mindezt olyan szögből, hogy ne tudj megfelelően reagálni, hátulról, oldalról... Ezenkívül lehet az ellenfeleidnél kés, vipera, acélbetétes bakancs... Bármelyikkel is kapsz egyet az eléggé fájdalmas és komoly sebet tud okozni neked. Mellesleg, hogy az FBI tanulja, nem jelenti, hogy te is ugyanolyat fogsz elsajátítani, vagy hogy olyan jó lesz a mestered mint az FBI-osoké.
Édes istenem...
(kevésbé) Kedves Kérdező!
Az ilyen több támadó vs egy hős, előre megrendezett koreográfia szerinti demonstrációs videók célja, a marketing. Így szereznek újabb hozzád hasonló palimadarakat, akik ezt be is veszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!