A Margitszigeten futók miért nem tudják, hogy melyik a helyes irány?
Nem ő pampog azon, hanem én. Ha téged ez a téma ennyire nem érdekel, akkor miért jöttél ide, miért írtál? Csak azért hogy fröcsöghess?
És honnan tudod hogy én mit csinálok azon kívül, és hogy hol dolgozom? Képzeld el, én is olyan helyen dolgozom, ami a jelenlegi helyzetben nem egy leányálom.
Mondd már el kérlek hogy kinek ártok azzal ha kimegyek a szigetre és egyedül futok egy órát? Amikor te bevásárolsz, sokkal több emberrel találkozol.
De én nem minősítelek ezért, meg azért sem hogy ilyen negatív vagy, nyilván megvan rá az okod.
Mindenesetre, húsvét után ki fogok menni és futni fogok a szigeten, és neked is azt tanácsolom hogy kezdj el sportolni, hátha le tudod vezetni ezt a sok feszültséget. 🙂
36-os, már kicsit kezdelek valahol megsajnálni :D milyen keserű életed lehet :( merj változtatni, és hidd el jobb lesz.
De hogy ne offoljak. Kedden megyek este 8 kor egy jó szigetfutásra, szemben, és majd keresem a szemkontaktusokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!