Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Margitszigeten futók miért...

A Margitszigeten futók miért nem tudják, hogy melyik a helyes irány?

Figyelt kérdés
Még mindig sokan futnak szembe a futókörön, pedig fel van festve. Ennyire nyomik? 😀
2020. ápr. 9. 19:28
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért, amiért pl. Szegeden abban a nagy kereszteződésben, ahol gyalog közlekedni szoktam, a gyalog- és kerékpárút felfestéssel elválasztott és kerékpár illetve ember felfestéssel megjelölt sávjait sem képesek sem a gyalogosok, sem a kerékpárosok normálisan használni; valamint a zebránál sem "sorolnak be" a felfestés szerint, inkább szlalomoznak a biciklisek a gyalogosok között. Gondolom azért, mert ennyire hülyék és ennyire nem foglalkoznak másokkal.
2020. ápr. 9. 23:55
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Járvány van, miért épp a legfrekventáltabb helyen futsz?
2020. ápr. 10. 08:12
 13/45 A kérdező kommentje:

Azért itt futok, mert szeretek itt futni, évek óta ide járok. Közel van, ingyenes, jó a levegő stb. Ezért.

Reggel kb. 10 emberrel találkozom a szigeten, nem veszélyesebb járvány idején, mint lemenni a boltba. :)

Az viszont bosszantó, hogy 2-3 emberke mindig jön szembe...

Valaki javasolta, hogy ne térjek ki előlük, de nem merem megkockáztatni. Azoktól az emberektől akiknek nem tűnik fel, hogy a piktogramok és a feliratok fejjel lefelé vannak, bármi kitelik :D

Köszi a válaszokat mindenkinek.

2020. ápr. 10. 08:47
 14/45 anonim ***** válasza:
75%
Én javasoltam, hogy ne térj ki. Továbbra is ezt tanácsolom. Kicsit vállal odébb kell tenni őket... 😈😈😈
2020. ápr. 10. 11:16
 15/45 A kérdező kommentje:
😀
2020. ápr. 10. 12:35
 16/45 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy meg hidd el párszor megcsináltam már. A sok birka szólni nem mer, megszeppenve eliszkolnak :)
2020. ápr. 10. 18:43
 17/45 anonim ***** válasza:
61%

Csak 100 vagyok :(

Ha újra megnyitják emberi időpontban, akkor az óra mutató járásával megegyező irányban fogok futni, és szlalomozva. Kíváncsi leszek ki rántja el hamarabb a kormányt :D

2020. ápr. 10. 18:50
 18/45 anonim ***** válasza:
Istenem! Olyan szomorú vagyok amikor ilyen buta "sporttárssal" hoz össze a sors. Dehát nincs mit tenni, a buta embereknek is joguk van űzni ezt a sportot. 😔
2020. ápr. 10. 18:53
 19/45 anonim ***** válasza:

Közben kiderült (mert privátban írogat a 60-as), hogy bokszoló...

Megkönnyebbülés, hogy nem igazi hanem csak kocafutó. Neki nézzük el, hogy szembe fut, a sok ütés nem tesz jót a buksijának...

2020. ápr. 10. 19:21
 20/45 A kérdező kommentje:

ok fiúk, ezen ne balhézzatok.

Majd én kerülgetek mindenkit🙂

L25

2020. ápr. 10. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!