Napi 50 perc edzés elég nekem?
18 vagyok, 178cm, 67kg és lány. Telefonos appal edzenék, has-fenék-kar-comb külön külön, 50 perc összesen egy napra egyhuzamban. Kezdőre van állítva de az én kondimhoz az is kell.
Ha szeretnék kicsit fogyni és feszesedni (belső combom elég csúnya, van egy kis hasam stb) ez jónak hangzik ehhez? :)
Szia
Amennyiben fogyni szeretnél, elsősorban a kajára kell figyelned. Attól még, hogy erősítesz, nem fog lejjebb menni a kg, max a centik. Feszesedni azt fogsz, de a fogyáshoz inkább cardio kell. Edzések előtt iktass be egy kis cardiot bemelegítésnek mondjuk 15 percben (ez lehet aerobic bemelegít3s, futópad, futás a szabadban vagy szobabicikli is) és utána is egy fél órát.
A kaja adja a lényeget, így az étkezési szokásaidon is változtatni kell, ha eddig nem tetted. Miket eszel és milyen időközönként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!