Szerintetek ezzel az edzés tervvel, ha kitartóan csinálom, tényleg le tudom majd futni az 5 km-t 30 perc alatt?
Alapból vékony/normális testalkatom van, szóval plusz kiloktol nem kell megszabadulnom, ami azért gondolom egy hatalmas előny lesz
18 éves lány vagyok
Ha esetleg nem tűnik annyira jónak, mit javasoltok?
#3 mert nem szoktam és nem is szeretek túlzottan futni (mármint “csak úgy” nem szeretek, ha pl kosarazom, akkor nincs vele gondom, de az alapból más típusú futas 😃 )
És azért kell az edzesterv (legalábbis nekem), mert fontos, hogy kb 30 perc alatt fussak le 5 km-t, mert így egy egyszeri futással (nyilván edzéseket követően) le tudom igazoltatni az egyik tesi félévemet az egyetemen 😃
És nem vagyok az a monoton, hosszútávfutó alkat, ezért nekem nem megy az, hogy addig futok, ameddig tudok, mert tudom, hogy egyszerre úgyse tudok lefutni több kilométert úgy, hogy ne haljak bele, de ha meg kb belehalok, akkor meg elmegy az egesztol a kedvem, ezért szeretném fokozatosan csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!