Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hízni szeretnék! 19 éves lány...

Hízni szeretnék! 19 éves lány vagyok,168 cm,50 kg. Soványnak tartom magam, van valami jó módszert a hízásra?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy alkatilag vagyok vékony, tehát ha sokat eszek, akkor sem hízok. 8 évig atletizáltam, de abbahagytam, és most hobbi szinten el szeretnék kezdeni futni, kb. heti 3x. Van valamilyen étrendkiegészítő vagy vitamin ami elősegíti a hízást? Nem szteroidra gondolok, meg nem szeretnék úgy kinézni mint egy izmos férfi:D Csak egy kicsit több kiló szeretnék lenni, de nem háj, hanem izom formájában jelenjen meg rajtam.
2010. júl. 25. 18:58
1 2
 11/12 Niky válasza:
Szia. Ennyi idősen én is pont ilyen súlyba voltam és a magasságom is ugyanakkora. Én is akartam hízni, de nem voltam elég elszánt. Most 6 évvel később 168cm és 53 kg vagyok és van egy 3 éves kislányom, akivel 64 kiló voltam a terhesség végén. Pár hónap múlva megint 51-52 kg voltam. Alkatilag én is vékony vagyok és nehezen hízok. Ha tél lévén nem akarsz kint sportolni, akkor simán csináld az iskolában begyakorolt tornákat. Erősítsed a lábaidat kezeidet, hasizomtornát is biztos ismersz. Ami még fontos sokszor egyél. Ne csak napi 3x, hanem 5-6 alkalommal egy nap. A reggelit soha ne hagyd ki és ne egyél túl sokat vacsira(bár én annyit ehetek amennyit akarok vacsira nem hízok és nem alszok tőle rosszul). Remélem tudtam valamit segíteni.
2011. nov. 17. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Eszembe jutott még egy ötlet (ha azóta nem sikerült):

mézes dió-->az olajos magvak és a méz energia tartalma jelentősen nagy, de sok-sok vitamint és ásványi anyagot is tartalmaznak! Finom, és bármikor lehet belőle "csipegetni".

2011. dec. 30. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!