Hízni szeretnék! 19 éves lány vagyok,168 cm,50 kg. Soványnak tartom magam, van valami jó módszert a hízásra?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy alkatilag vagyok vékony, tehát ha sokat eszek, akkor sem hízok. 8 évig atletizáltam, de abbahagytam, és most hobbi szinten el szeretnék kezdeni futni, kb. heti 3x. Van valamilyen étrendkiegészítő vagy vitamin ami elősegíti a hízást? Nem szteroidra gondolok, meg nem szeretnék úgy kinézni mint egy izmos férfi:D Csak egy kicsit több kiló szeretnék lenni, de nem háj, hanem izom formájában jelenjen meg rajtam.2010. júl. 25. 18:58
11/12 Niky válasza:
Szia. Ennyi idősen én is pont ilyen súlyba voltam és a magasságom is ugyanakkora. Én is akartam hízni, de nem voltam elég elszánt. Most 6 évvel később 168cm és 53 kg vagyok és van egy 3 éves kislányom, akivel 64 kiló voltam a terhesség végén. Pár hónap múlva megint 51-52 kg voltam. Alkatilag én is vékony vagyok és nehezen hízok. Ha tél lévén nem akarsz kint sportolni, akkor simán csináld az iskolában begyakorolt tornákat. Erősítsed a lábaidat kezeidet, hasizomtornát is biztos ismersz. Ami még fontos sokszor egyél. Ne csak napi 3x, hanem 5-6 alkalommal egy nap. A reggelit soha ne hagyd ki és ne egyél túl sokat vacsira(bár én annyit ehetek amennyit akarok vacsira nem hízok és nem alszok tőle rosszul). Remélem tudtam valamit segíteni.
12/12 anonim válasza:
Szia! Eszembe jutott még egy ötlet (ha azóta nem sikerült):
mézes dió-->az olajos magvak és a méz energia tartalma jelentősen nagy, de sok-sok vitamint és ásványi anyagot is tartalmaznak! Finom, és bármikor lehet belőle "csipegetni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!