Hízni szeretnék! 19 éves lány vagyok,168 cm,50 kg. Soványnak tartom magam, van valami jó módszert a hízásra?
inkább vitamin, a tömegnövelőre gondolsz de az csak sima cukor és egy kis fehérje, egy tábla csoki jobban hízlal.
B vitamin, nagydózisu, a testépítőboltban meg is veheted.
Amúgy sztem hülyeség, minden csaj le akar fogyni, az 50 kg még javában egy csini kategória. Zimány Linda magasabb nálad és 45 kg, nagyon csinos és minden pasinak tetszik, szóval azért óvatosan. De persze ha magadnak úgy tetszel... A futás amúgy lehet nehezíteni fogja a hízást.
Szerintem meg igenis elég vékony lehet a kérdező.
(ha már Z. Linda, szerintem tuti nem 45 kiló, vannak nála sokkal vékonyabb modellek mégis 50-55 kilósak)
Amúgy az első válaszolónak igaza van abban, hogy nehezíti a fogyást a futás. Ha mindenképp futni akarsz, akkor hegynek felfelé és gyorsan.
Én inkább az úszást javasolnám azonban. Picit nő is az étvágyad tőle. Fogyassz sok fehérjét. Minden vitamint fontosnak tartok e téren, úgyhogy multivitamint szedj.:)
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!
De 45 kg, sőt rengeteg csinos híresség ennyi körül van inkább. Jennifer Lopez pl 50 kg és ő is vagy 165-170 cm.
Azért igen csak nagy feneke van.
A futás pedig nem a fogyást nehezíti, ahogy te írod, hanem a hízást.
50-55 kgos modellek lehet vannak, de akkor azok 180 cm felettiek. Az a göndörhaju szépségkirálynő, vagy udvarhölgy avgy tudomisén az is 50 kg kb és majdnem 190 cm.
Egy stylist barátom szokott mesélni ezekről, ne higgyetek buz..inak:D:D
Bocs elírtam:D:D
még jó, hogy szóltál!:)
amúgy hát...tény, hogy ez a göndörhajú elég vékony:D csak Lindából nem néztem ki a 45 kilót:D de ha stylist mondta akkor meglehet:)
Szia!
És te lány/fiú vagy?
Hogyan próbálsz hízni a sok evésen kívül? Mert hiába, ha alkatilag vagyunk vékonyak akkor semmit sem ér a sok zabálás. Én valamilyen vitamint szeretnék szedni, de egyszerűen nincs semmi olyan, a béres csepp nem vált be, pedig arra szokták mondani hogy étvágyjavító... Az orvos is azt mondta, hogy ő a homeopátiás szereket ajánlja, fel is írt egyszer valami löttyöt, hát az se használt... de akik meg fogyni akarnak, nekik kitaláltak egy halom módszert amivel sikerülhet (bár kitudja..), a hízni vágyóknak pedig nem ajánlanak semmit.
Én azért járok futni, mert attól szerintem többet eszek, és reménykedek hogy feljön rám pár kiló, bár ezt rendszeresen kellene űzni, így télen meg nincs kedvem a fagyban. Még talán a kondi ami segíthet, de annnál is fontos a rendszeresség meg a helyes táplálkozás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!