Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha egy héten eljárok rendszere...

Ha egy héten eljárok rendszeresen futni akkor mennyi fogyhatok?

Figyelt kérdés
Olyan napi 30 percre gondoltam..
2010. júl. 25. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
5 -6 kg kb.függ hogy mennyit eszel mellette.
2010. júl. 25. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
egy héten max 6X menj el futni! egy nap pihenőt iktass be. Ha teheted, váltsd ki a 30 perc futást pl egy óra bickilivel/úszással. jót tesz az ízületeknek.
2010. júl. 25. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a 6 sok főleg az elején! 4 elég utána lehet 5! de 6 semmi képp!!!!! Azér kell a sok pihenő hogy regenerálódjanak az izmaid,és pihenő közbe mikor eszel akkor veszi föl a tápanyagot és erősödik növekszik.ha pedig nem hagyod hogy pihenjen befog sűlni...én kondizok és nekem van olyan haverom aki régebben 1 nap 2 szer lement kondiba igaz kox mellett és úgy besűltek besavasodtak az izmai hogy kész volt...:S úgyhogy 4-5 nap...legyen benne kocogás legyen sprint és biciglizés is.dombon fölfelé az nagyon jó!
2010. júl. 26. 11:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2010. júl. 26. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!