Milyen küzdősportot ajánlanátok egy 15 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 07:19
21/23 anonim válasza:
igen?:D nemhiába vagyok 6x magyar bajnok, és világbajnok 3.-ik, tudom mit mondok, és hogy mire vagyok képes
22/23 anonim válasza:
ne értsd félre, én ezért becsüllek, de azért nem amiért lenézel akármilyen harcművészetet... ahol te bajnok lettél, az a ring, nem az utca... az utcán nincsenek 2-3 másodperces menetek, ott a gyorsabb győz, és az aki először támad, jól támadni pedig hidd el meg lehet tanulni capoeirán... nem, a capoeirát tényleg nem a ringre tervezték, hanem arra, hogy ha baj van, akkor egy erőteljes rúgás, és a másik kifekszik... szóval nem hiszem hogy bármilyen jellegű lenézés jogos lenne részedről, pláne nem egy olyannal szemben, aki 20 éve foglalkozik a sporttal (a capoeirás a videón)...
23/23 anonim válasza:
Itt azért megjegyezném, hogy a capoeira igenis harcművészet, máskülönben sem a stílus, sem a fekete rabszolgák nem maradtak volna életben. És az is lényeges, hogy teljesen más az a capoeira amit a bemutatókon látni, és az amit a brazil gettókban nyomnak.
Kedves thai box-os, először is engedd meg, hogy gratuláljak az eredményeidhez, és a mentalitásodhoz, mert így csak egy nagypofájú streetfighter maradsz, és sohasem válhat belőled nagymester. Még pár évig nyomod, aztán úgyis kiégsz. Megfelelő szellemi háttér nélkül pedig pályafutásod eddig fog tartani.
Amúgy meg maga a stílus még sohasem győzött le senkit barátaim.
Kedves kérdező, szerintem válaszd amelyiket szeretnéd, habár én személyszerint oda meg vissza vagyok a capoeirás lányokért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!