Futásban miért dominál manapság az a hozzáállás, hogy a távolságot többre tartják mint a tempót?
De persze tudom a mai liberális világban az utolsó meg a tök hülye is díjat meg érmet kap.
A régi szép időkben nem így volt, akkor tudták az emberek értékelni a valódi eredményt!!!
Ez ám a komoly érv, meglátás.
Mr legyünk büszkék a nulla eredményre!
Na lehet tiplizni!
Milyen érv????
Mondom, hogy amíg a matek kettessel sem dicaekszik az ember a 6-7 perces kilométerekkel se tegye! Ez középiskolai tesiórán bukás lenne ez az eredmény!
Ezek szerint senki nem lehet büszke a sajt eredményeire
Mert neked nem tetszik??
Egyébként ennek sz oldalnak nem ez a lényege ( ez nem vita oldal)
De lehet csak tudjuk hol a helyünk!
Ne essünk már hasra csak azért mert valaki felemeli a seggét és megmozdul. Ez nem teljesítmény!
Érmet meg plane ne akasszunk a tök utolsók nyakába!
A futóversenynek nevezett borzalmakat meg ne hívjuk már versenynek, az nem verseny ahol annyi a cél, hogy érjen végig az ember.
Itt engem mindenki félreért! Nagyszerű, hogy sokan mozognak. Szuper. De a helyén kéne mindenkinek kezelnie a dolgot. Ahogy írtam a matek példát, a kettesre senki nem büszke, itt a futásban érdekesmód még a hatalmas karó szintre is büszkék egyesek.
Hát tudod elég sokan tudnak még a 2 is büszkék lenni
Én nem tudom hogy tudtál megmaradni ilyen hozzáállással egy civilizált társadalomban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!