Hogyan fogadjam el, hogy van aki jobb nálam a sportban?
1-es, ezt mondd MVG-nek, Messinek, Federernek, Hamiltonnak, Lebronnak, etc etc. (Kisarkított példák, de remélem érted hogy mire gondolok)
Amúgy én is ilyen vagyok, (bár én esportban), vagy fogadd el, hogy vannak nálad jobbak, és sz*rj bele az egészbe, vagy használd motivációnak, hogy még többet fejlődj, ez a két út van, legjobb valószínűleg soha nem leszel, de kit érdekel?
A foci tipikus csapatsport, ahol sok egyéb alkot egy csapatot. A csapat sikerének kell örülni és persze annak, hogy ehhez Te is hozzájárultál. De emellett tudni kell örülni mások sikerének, és ha ez megvan, ők is örülni fognak a tiédnek.
Próbálj magadhoz képest fejlődni. Ha mindig másokhoz méred magad, az folyamatos kudarcokhoz vezet, mert mindig lesz jobb. Ha viszont magadhoz képest próbálsz fejlődni, akkor kitartó munkával az eredmény garantált.
Arra gondolj, hogy nem vagy profi sportoló, nem a megélhetésed, szerződésed múlik azon, hogy mennyire vagy jó. Nem azért focizol, hogy ki tudd fizetni a számláidat, hanem mert egyszerűen örömet okoz. Na hát akkor koncentrálj a játék örömére, mert ha az elvész a nagy teljesítmény-kényszer miatt, akkor megette a franc az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!