Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok? (info lennt)

Mit ajánlotok? (info lennt)

Figyelt kérdés
Egy ideje már végzek hasizom gyakorlatokat, csak van rajtam egy kis felesleg, pont a hasamon, és olvastam is, hogy azt a zsírréteget, hogy megjelenhessenek a kockák, le kell "izzadni", vagyis futás naponta 30 perc, stb. Szeretném kérdezni, hogy erra a célra, milyen egyéb megoldások vannak? Mert futni a környékemen nem nagyon tudok, és nem is nagyon szívesen mennék, biciklizésről is olvastam még, esetleg tudtok valamilyen más praktikát? Előre is köszönöm.
2010. júl. 22. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Leginkább a futás, és a biciklizés jó erre... De a lényeg, hogy egy nem túl magas pulzusszámú minimum 30 perces (ilyenkor van értelme, rövidebb idő alatt nem indul be a zsírégetés) hosszútávú mozgás legyen, tehát még az úszás is lehet ilyen. Amúgy pedig olvass utána az aerob edzésnek, mindent megtalálsz.
2010. júl. 22. 17:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, utána olvastam, amiről tulajdonképpen szóvan az a szálkásítás ha jól gondolom. (nem vagyok otthon ebbe a témába, de mindenképp szeretnék, egy jó alakot) Lenne még egy kérdésem: ezt mennyi ideig kell csinálni, hogy látható eredményt érjek el? Tehát, ha jól olvastam egy-két helyen az étrendnek is fontos szerepe van. Tehát biciklizek mondjuk naponta 30-60 percet, ahogy javasoltad, nem túl megterhelő módon, akkor mennyi idő alatt érhető el eredmény? Köszi a választ amugy!
2010. júl. 22. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Helyes táplálkozás nagyon fontos!

Zsírszegény, fehérjedús táplálkozás, nassolást hanyagolva, és ne vigyél be több szénhidrátot, mint amennyi kell. (a szénhidrát kell, hiszen nagyrészt ebből van az embernek energiája, de a fölhasználatlan szénhidrát egy részét (vagyis inkább a kalóriát) a szervezet elteszi szűkösebb időkre, méghozzá zsír formájában.) A hatás nagyban függ a mozgásodtól, hogy mennyire tartod be a táplálkozást, hogy milyen könnyen aktivizálódik a zsírszövet, stb., de szerintem egy-két hónapon belül már látható változás lesz, főleg ha hasra is edzel, hiszen zsír mindig lesz valamennyi a hasadon, és ha kicsit erősebb a hasizmod, akkor sokkal könnyebben "áttűnik" a zsíron az izmok alakja. Ráadásul a hasizmoknak megvan az a jó tulajdonsága, hogy viszonylag erősen terhelhetőek, szinte minden nap edzhetsz rá, ellenben mondjuk egy bicepsszel, amit ha egyszer jól megedzel, akkor jó pár napig nem szabad rágyúrni.

2010. júl. 22. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!