Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet zsírból fogyni?

Hogyan lehet zsírból fogyni?

Figyelt kérdés

Főként súlyzóval edzenék. Mit kell tennem ahhoz hogy ne izomból fogyjak hanem főként zsírból?

Mennyit kell edzeni?

Érdemes előtte vagy utána enni valamit, és mit? (Én joghurtra gondoltam mert sok fehérje van benne)

Szóval körülbelül ennyi :)

Remélem érthető volt

2020. jan. 22. 20:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és férfi vagyok
2020. jan. 22. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Ok csak gondold végig ha használod az izmod miért fogynál belőle?

logika

2020. jan. 22. 20:43
 3/7 Hardy Weinberg ***** válasza:
100%

Fogyás akkor következik be, ha a szervezet energiamérlege negatív; azaz kevesebb energiát viszel be táplálkozással, mint amennyit felhasznál a szervezeted.

Edzéssel nem lehet fogyni, ha az energiabevitel nincs szabályozva.

2020. jan. 22. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
en kaloria deficiten vagyok 1 honapja,csirke zöldség,semmi más,van mikor kiszámolom 1000 cal nem viszek be naponta...178 cm vagyok es 90 kg és 1 honap alatt meg sem mozdul a mérleg..nem csökken a sulyom,,ettöl kevesebbet felnött ferfi mar nem tud enni,mert az anorexias..es megse muködik
2020. jan. 23. 08:06
 5/7 kissbazsa ***** válasza:
A titok nyitja a szénhidrátban szegény, de zsírban (bizony) ÉS fehérjében gazdag diéta. Súlyzós edzés mellett természetesen. Így kell kalóriadeficitet elérni. Ennek az az oka, hogy szénhidrát bevitele esetén a hasnyálmirigy inzulint választ ki. Amíg annak a szintje magasabb az olyan, mintha szélesre tárná az ember a kaput. Ilyenkor minden amit megeszünk megy az izmok és a "raktárba". Egy ekkora férfinak legalább 2000 kalória kell naponta még edzés nélkül is. Ha úgy eszel ahogy mondtam elkezdesz átalakulni.
2020. jan. 23. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
sziktam enni sult tarjat sutöben is..az kicsit zsiros..es salata,brokkoli,repa sutöben,zeller,ilyeneket váltom hogy ne legyen unalmas..es grammra se mozdul meg a mutato..azert nem ertem,mert mint irtam van mikor 1000 cal nem viszek be..az mar majdnem korhazi dieta ,,akik fogyni akarnak..van mikor csak folyadekot viszek be,levesek heti 1 nap..akik kockas hasuak vagy versenyeznek azok is husfélét halat es zöldslget esznek..szal..nemhogy havi 1 kg nem ment le,egy deka se
2020. jan. 24. 07:49
 7/7 kissbazsa ***** válasza:

Ne add fel! 1 hónap ebben a játékban semmi. Egyébként egy srácot ismertem aki hasonló cipőben járt, de neki hormonális problémája volt. Ha erre gyanakszol, akkor egy vérvétel könnyen kiderítheti. Ezeket kell megnézni:

Glükóz - nem vagy-e cukros?

TSH/FSH - pajzsmirigy rendben van-e?

Tesztoszteron - nem túl alacsony-e?

Az első kettő benne van a nagylaborban, amit vérvételi beutalóval kell megcsináltatni. Ezt a körzeti orvosod írhatja fel. A utolsót külön is kérni kell, mert az andrológiai vizsgálat. Magánlabor is elvégzi ha kell térítés ellenében.

2020. jan. 24. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!