Ok csak gondold végig ha használod az izmod miért fogynál belőle?
logika
2020. jan. 22. 20:43
3/7 Hardy Weinberg válasza:
Fogyás akkor következik be, ha a szervezet energiamérlege negatív; azaz kevesebb energiát viszel be táplálkozással, mint amennyit felhasznál a szervezeted.
Edzéssel nem lehet fogyni, ha az energiabevitel nincs szabályozva.
2020. jan. 22. 20:59
4/7 anonim válasza:
en kaloria deficiten vagyok 1 honapja,csirke zöldség,semmi más,van mikor kiszámolom 1000 cal nem viszek be naponta...178 cm vagyok es 90 kg és 1 honap alatt meg sem mozdul a mérleg..nem csökken a sulyom,,ettöl kevesebbet felnött ferfi mar nem tud enni,mert az anorexias..es megse muködik
2020. jan. 23. 08:06
5/7 kissbazsa válasza:
A titok nyitja a szénhidrátban szegény, de zsírban (bizony) ÉS fehérjében gazdag diéta. Súlyzós edzés mellett természetesen. Így kell kalóriadeficitet elérni. Ennek az az oka, hogy szénhidrát bevitele esetén a hasnyálmirigy inzulint választ ki. Amíg annak a szintje magasabb az olyan, mintha szélesre tárná az ember a kaput. Ilyenkor minden amit megeszünk megy az izmok és a "raktárba". Egy ekkora férfinak legalább 2000 kalória kell naponta még edzés nélkül is. Ha úgy eszel ahogy mondtam elkezdesz átalakulni.
2020. jan. 23. 22:56
6/7 anonim válasza:
sziktam enni sult tarjat sutöben is..az kicsit zsiros..es salata,brokkoli,repa sutöben,zeller,ilyeneket váltom hogy ne legyen unalmas..es grammra se mozdul meg a mutato..azert nem ertem,mert mint irtam van mikor 1000 cal nem viszek be..az mar majdnem korhazi dieta ,,akik fogyni akarnak..van mikor csak folyadekot viszek be,levesek heti 1 nap..akik kockas hasuak vagy versenyeznek azok is husfélét halat es zöldslget esznek..szal..nemhogy havi 1 kg nem ment le,egy deka se
2020. jan. 24. 07:49
7/7 kissbazsa válasza:
Ne add fel! 1 hónap ebben a játékban semmi. Egyébként egy srácot ismertem aki hasonló cipőben járt, de neki hormonális problémája volt. Ha erre gyanakszol, akkor egy vérvétel könnyen kiderítheti. Ezeket kell megnézni:
Glükóz - nem vagy-e cukros?
TSH/FSH - pajzsmirigy rendben van-e?
Tesztoszteron - nem túl alacsony-e?
Az első kettő benne van a nagylaborban, amit vérvételi beutalóval kell megcsináltatni. Ezt a körzeti orvosod írhatja fel. A utolsót külön is kérni kell, mert az andrológiai vizsgálat. Magánlabor is elvégzi ha kell térítés ellenében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!