Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tizenéves lánynak milyen...

Tizenéves lánynak milyen sportot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretek barlangászni, a természetet járni, de erre nincs mindig lehetőség, emellett sok idő is

Kéne valami lehetőleg nem monoton, szórakoztató sport, amivel újra megfelelő edzettségem lehetne, mert mostanában kicsit elengedtem magam. Mit ajánlanátok? :D

2020. jan. 20. 10:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Bármit, ami megfog. Vegyél bérletet olyan helyre, ahol több mindent ki tudsz próbálni. Zumba, kangoo, trx, táncos aerobic, polefitness, akrobatikus rock n roll, meg bármi, ami a kínálatban van. Majd kialakul, mit részesítesz előnyben, mit élvezel.
2020. jan. 20. 10:04
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha szereted a természetet járni,akkor esetleg lovaglás.
2020. jan. 20. 10:11
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Playstation és Just Dance játékok :D lehet egyedül, barátokkal, szórakozol és edzel közben.
2020. jan. 20. 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Küzdősportok.
2020. jan. 20. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Konditerem.
2020. jan. 20. 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Vízibalett?
2020. jan. 21. 17:59
 7/11 anonim válasza:

Futás, úszás, bicaj, kori, aerobik, box, karate, tánc, kosár, röpi, foci, frizbi, jóga, kondi, atlétika, túrázás, lovaglás, hoki, torna, tenisz..

Hajj,amúgy én is vevő vagyok mindenre :D véletlen nem egy helyen lakunk? (:

2020. jan. 23. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Falmászás, sziklamászás,hegymászás :)
2020. jan. 25. 12:14
 9/11 anonim válasza:
Úszás
2021. júl. 27. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Unokahugomnak poénból mondtam, hogy túdtáncoljon, ő meg elkezdte 14évesen, majd függöny légtornászatot is, most bemutatókra, különböző céges rendezvényekre showkra járnak bemutatókat tartani, semmi erotika, vagy ilyesmi, szimpla bemutatók és olyan pénzeket keresnek vele, hogy en az acs vállalkozásommal szégyellem magam mellette :) ráadásul én meggebedek a pénzemért, ők meg gyakorlatilag szórakoznak
2021. júl. 27. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!