Azt mondjak h edzeskor a pulzusra kell figyelni h ne legyen tul magas. Ehez ki milyet hasznal? Pulzus mero ovet ajanlanatok? Az bevalt nektek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 11:04
1/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen edzésről van szó. Nem szükséges pulzusmérő, de ha mégis szeretnéd nézgetni, akkor egy mellpántot javaslok, amihez egy karóra társul. De vannak mobiltelefonos megoldások is, ahhoz nem értek.
2/9 A kérdező kommentje:
elipszis trenert hasznalok
Meg youtuberol videokat.
A telefonos app nem tudom mennyire megbizhato
2019. aug. 19. 11:23
3/9 Bzs03 válasza:
Polar okosora, nekem ez van ben eppen olcso de nagyon megeri, nem csak pulzustmer meg egy csomo mas funkcioja is van es telefonnal is ossze lehet kotni
4/9 anonim válasza:
#11.23 Ez mérő nélkül is megoldható. Olyan intenzitást válassz, hogy tudj rövidebb mondatokban beszélni, de azért mégis legyen valamennyire megerőltető.
5/9 A kérdező kommentje:
Polarnal olcsobbra gondolnek.
2019. aug. 19. 13:06
6/9 Bzs03 válasza:
Hat most akkor dontsd el hogy olcso lefyen vagy 100%osan megbizhatk
7/9 Andizsuzsi válasza:
MI Band 4-em van, korrektül mér.
8/9 anonim válasza:
Mi band 4 bőven elég jó ilyesmire.
9/9 anonim válasza:
nem mérem, ha kicsit megszédülök tudom hogy 130 körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!