Edward Cullen ® kérdése:
Hogyan tudnék kézi súlyzót csinálni?
Figyelt kérdés
Vkinek van vmi tippje? Szeretnék 2 db kézi súlyzót csinálni. Legalább 10 kg osat. Elég drágák a súlyzok amiket az interneten találtam. És jelenleg nem tudok erre ennyit fordítani. Előre is köszi.2010. júl. 21. 12:52
1/7 anonim válasza:
tölts meg egy műanyag flakont homokkal
2/7 anonim 

válasza:

Súlyaid vannak legalább? Mert nekem voltak, viszont csak kétkezes rúd, ezért csináltam magamnak egy egykezes rudat.
3/7 anonim 

válasza:

veszel egy 6os karton vizet,és emelgeted...
4/7 A kérdező kommentje:
műanyag flakon homokkal, igen azt csináltam , az a baj ,h nem jó a súlyelosztása és kicsi a füle, sajnos nincsennek súlyaim , fekvenyomógépem van de azon rögzített súlyok vannak. a rúddal nem is lenne gond, inkább súlyt kéne szerezni , csak nem tudom ,h mit , aminek elég jó a súlyeloszlása.
2010. júl. 21. 19:30
5/7 anonim 

válasza:

Lemész egy esztergaműhelybe és a szaki pár ezerért megcsinálja neked.Én tudok esztergálni,nem egy nagy meló megcsinálni pár tárcsát,meg rudat.
Használtan is tudsz venni csomó helyről.
De a leggolcsóbb a gumiszalag,és hasznos is.
6/7 anonim 

válasza:

Jah hát akkor szerintem is vegyél már normális súlyokat amivel szabályosan tudod csinálni a gyakorlatokat ne pedig ilyen üvegekkel stb hülyéskedni, nem olyan nagy összeg.
7/7 A kérdező kommentje:
thx
2010. júl. 22. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!