Milyen mozgásformát ajánlanátok ha nem fogyni, hanem csupán formásodni szeretnék?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok, ehhez 65 kiló. Kicsit erősebb vagyok, de arányosan oszlik el, kövérnek nem vagyok mondható. Elsősorban nem fogyni szeretnék, (bár azért a 60 kg szebben hangozna) hanem formásodni. Elsősorban a fenekem és a combom zavar, mióta nincsen kötelező tesi órám, nem volt időm mozogni, és a sok ülő munka miatt megtámadott a narancsbőr. Próbálok összeállítani valami edzésterv félét, de még nem fogyóztam sose. Egy héten kétszer tudok menni futni, emellé szeretnék valami tornát, ami eredményes lehet. Az aggaszt, hogy kajáláskor nem igazán válogatok. Az étrend mennyit nyom a latba, ha emellett mozgok? Mint mondtam, nem kimondottan fogyókúrának szánom, így talán nem is stresszel annyira... Hogy kenyeret nélkülözzek, azt is kínzásnak tartom. 20/L2010. júl. 20. 19:24
2/5 anonim válasza:
Talán a táncos aerobik a legjobb. Lehet közösségben is csinálni, vannak ilyen klubok, de otthon is videóra. A jó zene lendületbe hozza az embert, nem érezni fáradtságot.
Az étkezésben pedig a kenyeret bizony minimalizálni kell, csak kevés lisztes dolgot, kevés rizst, krumplit, kevesebb hüvelyest kell fogyasztani, kevesebb tejterméket, viszont korlátlan zöldséget, gyümölcsöt, salátákat, húst és halat, sőt tojást. / Paleolit étkezés /
3/5 anonim válasza:
Súlyzós edzés kis súlyokkal nagy ismétlés számmal.
4/5 anonim válasza:
Én is a pilatesre voksolok. Sok barátnőm dicsérte már. DVD-k is vannak,de ha lehetőséged van rá el is járhatsz pilates órákra.
5/5 anonim válasza:
Erre a célra az úszás a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!