Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » "Hiába a tömegnövelő, mivel...

"Hiába a tömegnövelő, mivel izomépítés megfelelően megtervezett étrend nélkül LEHETETLEN" szokták mondani. Betartja ezt valaki egyáltalán, vagy csak mondják?

Figyelt kérdés

Napi fél kiló rizs, fél kiló csirkemell, stb. kellene egy 65 kiló körüli embernek, ez a megfelelő étrend, enélkül semmi? Én erre a "helyes étrendre" fittyet hányva kezdtem el szedni a volumass 35 -öt és mégis bevált.

Kíváncsi vagyok ki hogyan csinálja a tömegnövelést.

2010. júl. 20. 10:31
1 2 3 4 5
 41/46 clint ***** válasza:

ijjj a sárgaság a máj miatt volt...

A susta olyan 1500 kb, de van drágább is ami 2000.

Orosz és pakisztáni, nem tudom melyik melyik.

A többit igazából nem tudom, mert én nagyon rég használtam.

A hcg-t nekem is 9ezerbe került a clostyl olyan 3-4 attól is függ mennyi kell belőle. Proviront nem használtam a zitazódium is 6-7 be került. És ezek még 2007-es árak voltak.

2010. júl. 20. 14:21
 42/46 clint ***** válasza:
küldök privátban egy mostani árlistát, egy haver küldte msnen.
2010. júl. 20. 14:24
 43/46 anonim ***** válasza:

Nekem se most volt azért kérdeztem meg:D

Am anapolon:

Anapolon 50

Jellemzői

AZ ANADROL A LEGHATÁSOSABB, DE LEGGYILKOSABB SZÁJON ÁT SZEDHETŐ SZTEROID.

A feketepiacon kizárólag csak az angol Anapolon 50 található meg. Száz tabletta található a kicsi, szürke műanyag dobozban tépőzárral. Az eredeti Anapolon tabletták hátoldalukon rovátkoltak, a felező vonástól balra egy 5-öst, jobbra egy 0-át gravíroztak bele. A másik oldalon a gyártó neve van belevésve (Syntex).

Különösen erős androgén hatása van, ami különösen erős anabolikus hatással párosul. Ennél az oknál fogva drámai erő és tömegnövekedés érhető el rövid idő alatt.

Nem ritka a 8-10 kg-os súlygyarapodás 10 nap alatt. Részben a jelentős vízvisszatartás eredménye, ami az izomtérfogatot növeli, így nem a minőségi, hanem a mennyiségi izomnövekedésre hat.

Az izületi problémákkal küszködőknek fájdalommentessé teheti az edzést. Az Anapolon növeli a vörösvérsejtek számát, minek a következtében az izom több oxigént vesz fel. Ez által az izom kitartóbb, és nő a teljesítménye.

Adagolása

Maximum két szem ajánlott, de már ez is rendkívűl veszélyes. Kezdetben napi egy szem, egy hét múlva napi két szem. Reggel, és este étkezéskor. A szer szedése nem haladhatja meg a 6 hetet.

Fontos, hogy az Anapolon szedését abbahagyva, egy másik készítménnyel folytassuk, mert különben drasztikus törés következik be, ugyanis ha ezt nem tesszük, akkor rövid idő múlva úgy nézünk ki, mint a kúra előtt.

Mellékhatások

Igen mérgező a máj számára. Májfunkciós zavarok léphetnek fel, ami a sárgságig, ill. a májrákig is elmegy. (Ez orvosilag bizonyítást nyert!)

Mivel dihidrotesztoszteron-származék, ezért fokozott hajhullás és pattanásosodás várható a használata alatt. Könnyen aromatizálódik ösztrogénekké, ezért gyno lép fel. Antiösztrogének, különösen Nolvadex szedése ajánlott. A vesefunkciókra is figyelni kell. Használata alatt felléphet betegségérzet, borzalmas fejfájás, gyomorpanaszok és még sok más kellemetlen mellékhatás.

No de mind1 ez azért még odébb van amíg elkezdem túrni.Most csak az ízületeimet vágnám haza.Meg még pénzt is kell rá félrerakni

2010. júl. 20. 14:25
 44/46 anonim ***** válasza:
oks köszi szépen
2010. júl. 20. 14:25
 45/46 anonim ***** válasza:
Aszittem most drágábbak.Köszi még1x
2010. júl. 20. 14:29
 46/46 clint ***** válasza:
nincsmit
2010. júl. 20. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!