"Hiába a tömegnövelő, mivel izomépítés megfelelően megtervezett étrend nélkül LEHETETLEN" szokták mondani. Betartja ezt valaki egyáltalán, vagy csak mondják?
Napi fél kiló rizs, fél kiló csirkemell, stb. kellene egy 65 kiló körüli embernek, ez a megfelelő étrend, enélkül semmi? Én erre a "helyes étrendre" fittyet hányva kezdtem el szedni a volumass 35 -öt és mégis bevált.
Kíváncsi vagyok ki hogyan csinálja a tömegnövelést.
az universal, az nagyon jó, az ára azért ilyen mert amúgy a világcégek top 100-ban a harmadik helyen van asszem, ami nem kis dolog. A scitec, benne se volt a 100-ban.
A biotech amerikai megfelelője az igen (MLO)
A jumbo jó bármikor amúgy, csak edzés után nem. Én pénzhiány miatt csak tejsavó-kreatin-szölőcukor turmixot iszom. Sztem így olcsóbb mint a tömegnövelők és ugyanaz.
hát igen. Protein a zsákos nitro goldnál nem találsz ennyi pénzért ilyen minőséget, csak egy jótanács.
10ezer 2,3 kg, az íze király, instant, tejsavó izolátum és koncentrátum keverék, meg glutamin peptid is van bene(sajna nincs feltüntetve mennyi)
A többi hasonló minőségü instant fehérje 15 alatt nincs is.
nincsmit, eddig ez a fehérje jött be a legjobban, pedig ettem sokat.
De nézd a peak termékeket, néha van akcióban fehérjéjük. Annál jobbat sose találsz. Használtam az ecdysteronjukat, kb egy wini kúrával ér fel. az utobbi években egy tápkiegtől sem nőttem 2 centit bicepszben egy hónap alatt, csak ettől.
A fehérjéjükbe meg nemegyszer alapból belerakják, ezt a hatóanyagot. Sztem még a nagynevü gyártók is elbujhatnak mellette.
maga a winstrol cég lehet. De ez nem azt jelenti, hogy nem kapsz. Létezik stanazol, stanaziol, stanzol meg nemtom milyen néven is.
Tablettásban a thaiföldi stanzolt használtam, megbízható, nejlon kell legyen egy 200-as dobozon és hologramm.
ez az: [link]
a többit nem tudom milyen. A legtöbb kokszot gyártják más országokban is más néven. A napozim thaiföldi alternatívája (rózsaszín Anabol) is megszünt legalábbis ezt hallottam.
A vaterán semmit ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!