"Hiába a tömegnövelő, mivel izomépítés megfelelően megtervezett étrend nélkül LEHETETLEN" szokták mondani. Betartja ezt valaki egyáltalán, vagy csak mondják?
Napi fél kiló rizs, fél kiló csirkemell, stb. kellene egy 65 kiló körüli embernek, ez a megfelelő étrend, enélkül semmi? Én erre a "helyes étrendre" fittyet hányva kezdtem el szedni a volumass 35 -öt és mégis bevált.
Kíváncsi vagyok ki hogyan csinálja a tömegnövelést.
Dehogy veszek a vaterán:D Csak jót röhögtem rajta.Am én is valami stana tartamú cuccra gondoltam csak nemtom mire.Esetleg újra propi
Pedig jó volt az a wini:D
Pedig egy sustakúra valami methandionetartalmu tablettával iszonyat sok izmot és erőt hozhat. A wini szinte alig.
Persze erősebb is, de zitazódium is menne alatta, utána meg provi, hcg és clostyl is.
200 danabol az k..sok.
Az 400 anabolnak, vagy naposimnak felel meg.
A danabol az 10 mg ne feledd, ha nem az akkor nem biztos eredeti. Még a zitazódium+proviron sem segít, ha napi 60 mg-ot tolsz be.
ne viccelj. Hcgre mindig költs, mert idősebb korodban láthatod kárát, vagy ha gyereket akarsz. Az andriol nem jó, semmi hatása, de igen erős koxokéhoz hasonlítható a mellékhatása. Én nem használtam soha de mindenki szidja.
Az anabol sokkal erősebb a szúros szteroidoknál így azután biztos szedned kéne hcg és clostylt is. Eddig megúsztad de sosem tudhatod mi vár rád, kár kockáztatni.
8 hétre osztom szét nem 1 hónapra:D60mg baromság.A hülyék szedik úgy.Max napi 4szemig mentem fel azt is 1 hétig.De ha jól emlékszem kb úgy szedtem hogy
első hét napi 1
utána 3
a kúra közepén 4
vissza 3
utolsó 1
mellette provi legalon
pénz HCG-re félrerakva ha kell azonnal hozzák
Megfelelő fehérje valami vitamint is szedtem mellette
A 8 hét nem biztos hogy annyi volt lehet több 1 picit
több vagy kevesebb
Nekem az andriolról eddig eléggé vegyesen beszéltek.Volt akinek bejött volt akinek nem.Napot meg anabolt nem igazán akarok mert szeretik belőle kispórolni az anyagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!