Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » "Hiába a tömegnövelő, mivel...

"Hiába a tömegnövelő, mivel izomépítés megfelelően megtervezett étrend nélkül LEHETETLEN" szokták mondani. Betartja ezt valaki egyáltalán, vagy csak mondják?

Figyelt kérdés

Napi fél kiló rizs, fél kiló csirkemell, stb. kellene egy 65 kiló körüli embernek, ez a megfelelő étrend, enélkül semmi? Én erre a "helyes étrendre" fittyet hányva kezdtem el szedni a volumass 35 -öt és mégis bevált.

Kíváncsi vagyok ki hogyan csinálja a tömegnövelést.

2010. júl. 20. 10:31
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Dehogy veszek a vaterán:D Csak jót röhögtem rajta.Am én is valami stana tartamú cuccra gondoltam csak nemtom mire.Esetleg újra propi

Pedig jó volt az a wini:D

2010. júl. 20. 12:50
 22/46 clint ***** válasza:
háát propit nem ajánlanám. Legalábbis, azért, mert ismeretlen eredetü, szóval nem lehet tudni kik hol gyártják, mert a hivatalos hely az kamu. Még a hatóanyaga sem tisztázott. A testépítők sem használják, tipikus feketepiaci kox. Akkor már inkább sustát ajánlom azt csak ötnaponta kell beadni, nem minden másnap mint a propit, de abban is sok a hamis, 10-ből egy eredeti.
2010. júl. 20. 13:37
 23/46 anonim ***** válasza:
Hát az emberem eléggé megbízható meg a propira sem nagyon volt eddig panaszom.De egy jó winit akkor sem lehet helyettesíteni:D
2010. júl. 20. 13:40
 24/46 clint ***** válasza:

Pedig egy sustakúra valami methandionetartalmu tablettával iszonyat sok izmot és erőt hozhat. A wini szinte alig.

Persze erősebb is, de zitazódium is menne alatta, utána meg provi, hcg és clostyl is.

2010. júl. 20. 13:43
 25/46 anonim ***** válasza:
Meg valami "bemelegítő" kéne visszaálláshoz.Andriolra gondoltam még.Az eléggé gyenge.Vagy 200 danabol+valami stanozolol.Csak ahoz meg át kéne alakítanom az étrendemet hogy ne csak víz legyen belőle.A rizs+csirke meg most ilyen mértékben nem férne bele anyagilag.Azért valami lazább kéne ami a visszaszokásban segít meg hogy most újrakezdés után összekapjam magam+ne legyen "túl" hatásos mert úgysem bírom a kaját biztosítani neki.Anno a danabol mellé 4 fehérjét ettem ha nem többet és iszonyatosat dobott.Most ez nem működne
2010. júl. 20. 13:44
 26/46 anonim ***** válasza:
A HCg meg a másik ami miatt "gyengített" kúra kell.Túl drága.Andriol után biztos nem kell 200 Danabol után sem kellett anno(bár a pénzt félretettem HCG-re biztos ami bizonytalan alapon)
2010. júl. 20. 13:48
 27/46 clint ***** válasza:

200 danabol az k..sok.

Az 400 anabolnak, vagy naposimnak felel meg.

A danabol az 10 mg ne feledd, ha nem az akkor nem biztos eredeti. Még a zitazódium+proviron sem segít, ha napi 60 mg-ot tolsz be.

2010. júl. 20. 13:48
 28/46 clint ***** válasza:

ne viccelj. Hcgre mindig költs, mert idősebb korodban láthatod kárát, vagy ha gyereket akarsz. Az andriol nem jó, semmi hatása, de igen erős koxokéhoz hasonlítható a mellékhatása. Én nem használtam soha de mindenki szidja.

Az anabol sokkal erősebb a szúros szteroidoknál így azután biztos szedned kéne hcg és clostylt is. Eddig megúsztad de sosem tudhatod mi vár rád, kár kockáztatni.

2010. júl. 20. 13:51
 29/46 anonim ***** válasza:

8 hétre osztom szét nem 1 hónapra:D60mg baromság.A hülyék szedik úgy.Max napi 4szemig mentem fel azt is 1 hétig.De ha jól emlékszem kb úgy szedtem hogy

első hét napi 1

utána 3

a kúra közepén 4

vissza 3

utolsó 1

mellette provi legalon

pénz HCG-re félrerakva ha kell azonnal hozzák

Megfelelő fehérje valami vitamint is szedtem mellette

A 8 hét nem biztos hogy annyi volt lehet több 1 picit

2010. júl. 20. 13:52
 30/46 anonim ***** válasza:

több vagy kevesebb

Nekem az andriolról eddig eléggé vegyesen beszéltek.Volt akinek bejött volt akinek nem.Napot meg anabolt nem igazán akarok mert szeretik belőle kispórolni az anyagot

2010. júl. 20. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!