Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » "Hiába a tömegnövelő, mivel...

"Hiába a tömegnövelő, mivel izomépítés megfelelően megtervezett étrend nélkül LEHETETLEN" szokták mondani. Betartja ezt valaki egyáltalán, vagy csak mondják?

Figyelt kérdés

Napi fél kiló rizs, fél kiló csirkemell, stb. kellene egy 65 kiló körüli embernek, ez a megfelelő étrend, enélkül semmi? Én erre a "helyes étrendre" fittyet hányva kezdtem el szedni a volumass 35 -öt és mégis bevált.

Kíváncsi vagyok ki hogyan csinálja a tömegnövelést.

2010. júl. 20. 10:31
1 2 3 4 5
 31/46 clint ***** válasza:
nemtudom nekem ez erős lenne. Én 4-ig mentem fel, még az anabollal vagy a napozimmal is. Temeg jóformán ugyanigy 8-at szedsz. (mert duplája a naponak) ez nagyon erős. azért a zitát toljad mellé. Meg a végefele proviron sem ártana.
2010. júl. 20. 13:56
 32/46 anonim ***** válasza:
Bár a jó öreg deca-susta-stana sem rossz csak újrakezdésnek sztem "kicsit" erős lenne:D
2010. júl. 20. 13:57
 33/46 clint ***** válasza:

"Napot meg anabolt nem igazán akarok mert szeretik belőle kispórolni az anyagot"

ez igaz.

Nekem orvosismerősök irtak receptet, így románban igazi gyógyszertári napozimot tudtam venni. Sosem vettem kéz alatt.

2010. júl. 20. 13:57
 34/46 clint ***** válasza:

deca-susta-stana

még mindig gyengébb mint 200 dana.

ÉS a májat sem vágja szét.

2010. júl. 20. 13:58
 35/46 anonim ***** válasza:

Provit első hét után végig nyomtam mellé.

Mivel ugye most nemrég kezdtem újra a kondizást ez tárgytalan.Majd ha a régi súlyom 1 részét visszaszedem akkor kezdek csak bele.Csakhát nem tudom hogy pár év alatt amit kihagytam mik derültek ki.Aztán inkább informálódok minthogy össze-vissza marékszámra beszedjem ezeket a szarokat.

Egy kis kedvcsináló:

srác teremben:vegyek anapolont mert azzal gyorsan visszarázódok

válaszom:inkább savkapszula

2010. júl. 20. 14:01
 36/46 anonim ***** válasza:

nekem a deca-susta többet hozott.Mármint több maradt a végén

Minőségibb lett a massza

2010. júl. 20. 14:02
 37/46 anonim ***** válasza:
Most számoltam ki ez 2 hónapra csak 160 szem körül van nem 200
2010. júl. 20. 14:08
 38/46 clint ***** válasza:

""nekem a deca-susta többet hozott.Mármint több maradt a végén

Minőségibb lett a massza""

az erősséget a kártékonyságra értem nem a hatásra

Az anapolon kőkemény, de kicsivel erősebb csak a danabolnál. Ésszel kell használni nagyon, és nem magában.

Én sosem használtam.

2010. júl. 20. 14:08
 39/46 anonim ***** válasza:

Jah:D én az erősséget mindíg a hatásra értem.

Am az anapolon hááááááát.szedni én sem szedtem csak a leírásokból meg ismerősök által eléggé durva.Volt olyan haversrác aki besárgult tőle.Ahogy olvastam iszonyatosan szétcseszi a májat

2010. júl. 20. 14:11
 40/46 anonim ***** válasza:

am azt nem vágod hogy a deca meg szuszta milyen árban van mostanság?

HCG-re mondtak nekem 9000!!! Forintot 3 ampullára.

2010. júl. 20. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!