Melyik hatásosabb, a futás, vagy a gyorsgyaloglás?
Nem én töröltettem a kérdést, de válaszolok neked.
Van olyan hely ahol inkább negyek ki az utcára futni. Park még nincs is ebbe a faluba.
Egyébként a stílussal van baj, meg nem is a kérdésemre válaszoltál.
Köszönöm a többieknek a választ.
Ezen a futópadon úgy írja ki, hogy 5km/h.
Most átálitottam a legmeredekebbre hát azért ez húzósabb.
2
Szia!
Zsírégetéshez én az intenzív gyaloglást szoktam használni, ahol a pulzusod nem ugrik meg hirtelen.Én úgy csinálom, hogy az első 20 percben 4,5km/h-ról 6km/h-ra viszem a sebességet, aztán még 40 percet fokozatossan 6,8-7km/h-ig. Az utolsó 10 percben szoktam beiktatni 2-3 perces futásokat 10-12km/h-val, de kezdésnél nem ajánlom. Nekem ez a hosszabb, de lassabb mozgás hatékonyabb a zsigeri zsírok és az úszógumi lebontásánál is. A dőlésszöggel lehet még a terhelést variálni, bár én nem szoktam használni.
Fiú, köszi.
Ez nekem még nem menne.
Viszont nagyon sokat fogytam és érdekes módon az uszogumi ment le elsőnek.
Mindig az az utolsó.
Nem mondom hogy nincs, de a fele.
Lehet, hogy a hullahopp?
Megpróbálom valami rendszer szerint csinálni én is.
Nem a hullahop...
Ha az étrended indokolja, akkor fogysz.
Mindenki máshonan fogy jobban, nincs ilyen, hogy a has az utolsó...
Mindenki folyton fogy is és épül is...
Az anabolikus és katabolikus folyamatok állandóak (mármint amíg élsz).
Ha az étrended indokolja, akkor fogysz.
Nincs olyan mozgás amivel hatékonyabb, vagy ami kevésbé az.
A napi kaloria mérleg, + testmozgás...
Az, hogy az most hulahopp, ugrókötél, gyaloglás, futás, intervallum edzés, hiit, kettlebell, trx, súlyzós edzés, street workout, úszás, kajak... vagy anyámkínja... a fogyás szempontjából nem releváns... mozogj, mert mozogni kell aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!