Normális, hogy a hugom lenyom szkanderban?
Figyelt kérdés
Hogy lehet erősebb nálam?
Én 19
Hugom 15
2019. dec. 11. 19:04
1/11 anonim válasza:
Biztos megerősödött a keze a sok kézi munkától
3/11 anonim válasza:
Ez nem csak évektől függ...lehetsz te egy 23 éves munkás...egy 35ös munkást nem fogsz lenyomni...kivéve ha ő csak takarító és nem dolgozott annyit mint te...
4/11 anonim válasza:
Ha ilyen különbség van közöttetek, nagyon eltérő a genetikátok, valószínűleg nem a vér szerinti húgod. Szerintem beszégess el a szüleitekkel.
6/11 anonim válasza:
Puding vagy, röviden.
Komolyra fordítva: Valószínűleg jobb kondiban van nálad, vagy jobban ismeri a szkander technikàit.
7/11 anonim válasza:
Lehet erősebb nálad, de a szkander nem csak ezen múlik. Ha jobb a technikája, akkor simán kompenzálhatja azt a 4 évet.
8/11 anonim válasza:
Csupán az életkorból nehéz erre mit mondani. Sportoltok valamit? Te milyen magas/hány kiló vagy? És ő?
9/11 anonim válasza:
A saját korosztályodban mennyire vagy jó szkanderban?
10/11 anonim válasza:
Lehet normális. Ha neki jobb a fizikuma akkor simán lenyomhat annak ellenére, hogy fiatalabb. Láttam már ilyet. Meglepő és gondolom kicsit ciki is, de simán megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!