Hogyan lehet az hogy a 12 éves uncsitesóm lenyom szkanderban?! 14/l
Figyelt kérdés
Van egy 12 éves lány uncsitesóm akivel nagyon jóba vagyok. Amikor találkozunk, megesik ha nincs ötletünk mit csináljunk akkor szkanderozunk egyet. Tét is van, de természetesen nem pénz hanem mondjuk egy csoki. MINDIG Ő NYER!!!! Sose én!!! MINDIG CSAK Ő!!! Hogy lehet ez?! Hogy lehet hogy egy 12 éves, 5.-es kislány lever szkanderban egy 14 éves 7.-est?!!??2017. jan. 31. 12:39
1/8 anonim válasza:
lehet edzettebb vagy jobb a technikája.
Nálunk volt egy srác aki kisebb volt nálam és mégis másfélszer akkorát tudott dobni mint bárki az osztályból. Pedig a karján se látszott semmi, tök csontkollekció volt a gyerek.
2/8 anonim válasza:
Úgy hogy erősebb nálad :D Kezdj el szkander edzésekre járni lerobbant kocsmáka, csak vicceltem, gyakorlatilag csak erősödnöd kell, + lehet ő beleviszi a testsúlyát is a nyomásba, amivel ugye több erőt fejt ki a karodra és azt meg már nem bírod tartani,
4/8 kovpet válasza:
Nyugi, egy 70 éves papa is lenyomna:
szerintem még kettőnket is egyszerre, pedig én sem 14 éves, sem lány nem vagyok de még csak gyenge sem :) De mindenkinél van erősebb.
5/8 Colix válasza:
fura kérdés ez egy lánytól, csak az tudom mondani hogy kezd el rá edzeni:)
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy jobb a technikája, de az is lehet, hogy erősebb nálad. Nálunk a suliban volt egy 6.-os lány, aki az összes lány osztálytársát lenyomta, pedig külsőre szerintem a legtöbben ki sem nézték volna belőle. Kíváncsiságból kihívta két 8.-os, az egyiket lenyomta, a másikkal döntetlen lett.
7/8 anonim válasza:
Erősebb nálad illetve jobb kondiban van. Ebben a korban 2 év sokat számít, gondolom elég égő lehet számodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!