Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdtetek el edzeni?

Hogyan kezdtetek el edzeni?

Figyelt kérdés

Azokat kérdeznék, akik komoly szinten eljárnak edzeni kondiba.

Ti hogy kezdtétek az egészet? Elejébe nyilván tapasztalatlanok voltatok és nem tudtatok nagyon semmit. Felkerestetek valami személyi edzőt, vagy csak magatoktól kezdtetek el tapasztalatokat gyűjteni? Pl inkább néztetek videókat, olvasgattatok neten és tanácsokat szereztetek.

Én most fogom elkezdeni és még nem tudom hogy csináljam, hogy érdemes. A személyi edzők elég drágák. Plusz nem keveset kell belekölteni az étrendre, bérketre stb.

Inkább gyűjtenék megbízható tanácsokat mondjuk azoktól akik értenek hozzá és van tapasztalatuk. De nem feltétlen személyi edzőtől. Szerintem nélkülük is lehet boldogulni ha ésszel vagy. Vannak fent videók, kezdő edzéstervek, mit érdemes enni mit nem meg ilyenek.

De most titeket kérdeznélek hogy kezdtétek. Esetleg beszélgethetnénk is erről ha akar valaki:)

2019. dec. 10. 12:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát jó, este 9-kor írtam a kommentet, akkor már nyilván nincs realitása, hogy még aznap elmennek :)

Ha rögtön olvassa is, mire össze szedi magát és odaér a legközelebbibe, bezár a terem.

2019. dec. 13. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:

8. Vagyok.

Azert csak januartol, mivel mar berletet nem veszunk igy december kozepen.:))

Egyebkent sportolok miota az eszemet tudom, ugyhogy nem a hozzaallassal van a baj, elhihetitek.:)

2019. dec. 13. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:

#8!

A bérletvásárlás megéri/nem éri meg szemlélethez kötni a mindennapi mozgást, csak megint egy újabb kifogás, egy újabb halogatás. Senki sem mondta, hogy csak a legnívósabb konditeremben, és profi személyi edzővel kell kezdeni egy abszolut nulláról indulónak.

Azt az egymásnak ellentmondó marhaságot már ne is említsem, hogy "már régóta gondolkodom rajta" illetve "sportolok mióta az eszemet tudom".

A kettő szerintem üti egymást. :)

2019. dec. 14. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem igenis fontos, hiszen nekem nincsen anyagi keresetem. Es nem kifogas. A konditeremrol gondolkodtam mar regota, sport mellett fogok jarni oda is.:D

(Az egyesuleti tagsag is penzbe kerul am)

2019. dec. 14. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

Ismerős magyarázkodások, neke is van olyan haverom, aki mindig "tervez".

Pontosabban mindig CSAK tervez, azaz sosem lép tovább.

Mondtam, ott a garázsban a két régi sulyzóm, vagy menjük este futni, akkor ő is előadta -nemá két rozsdás vasdarab, -majd inkább karácsony után, -előbb veszek egy spéci futócipőt, -biztos jó drága a tagsági, -olyan ciki kezdőnek lenni.... és vég nélkül sorolhatnám.

Vicc. Aki mozdulni akar az nekifog.

2019. dec. 14. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!