Ti annó miért kezdtetek el edzeni?
Kb 12 évesen és azért mert egyrészt akkor nagyon mentek a JCVD filmek meg a többi akciósztár is akkor pörgött, aztán pont láttam egy interjút JC-vel, hogy 12 évesen kezdte el magát edzeni otthon.
Szal akkor kb ilyen okból kezdtem el, ma már azért tudatosabb ez az egész folyamat.
197 centihez voltam 74 kiló, egy pálcikaember kilátszó bordákkal 18-19 évesen. Arcra viszonylag helyes vagyok és magas is, de zavart hogy rengeteg csajnak azért nem tetszettem biztosan, mert ilyen vékony, férfiatlan alkatú voltam.
Láttam, hogy ugyanaz a férfi sikeresebb lehet a nőknél sportos, izmos, atlétikus alkattal, mint akár vékonyan vagy kövéren.
Volt középiskolában egy jó barátom, osztálytársam, aki vízilabdás volt és még akkor már edzőterembe is járt egy ideje, amúgy genetikailag is nagyon jó volt, nagyon adoniszi alkata volt és már tizenévesen akkor több csajjal volt, mint az osztály többi másfél tucat fiúja együtt véve. Szóval sikeres akartam lenni a lányoknál.
25/F
157 cm és 46 kg vagyok, amivel nincs gond, mert a vékony lányokat is szeretik a pasik, de én formásabb akartam lenni, nagyobb combokkal és fenékkel.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!