Melyik/milyen gázpisztolyt ajánlanátok önvédelemre? És miért?
Figyelt kérdés
2019. dec. 9. 14:27
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék gumilövédékeset, sem revolver, gázpisztolyt 9mm Pak-val csak nem tudom erre a célra melyik lenne a legjobb
2019. dec. 9. 16:05
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Alfa g030. Nem muszáj gumilövedékkel tölteni. Én is ilyet viselek, mert ez a megbízható. Én is jobban szeretnék öntöltőt, de sajnos a gáztöltények kevésbé megbízhatóak mint egy éles lőszer. Ezért ajánlgatja mindenki a revolvert. Ha egyszer elakad az öntöltő, vesztettél. Ugyanakkor ha nagyon szeretnéd, akkor Ekol Alp. Török gázpisztolyhoz képest kiváló darab, nagyon megbízható. És olcsó is.
Üdv.
5/6 anonim válasza:
+ Ez
A képen látható késsel
Pluszban kettő ebből
Plusz egy taktikai bot, 21" hosszú.
Opcionálisan jól jöhet egy szúrás álló mellény. A taktikai hátizsákba meg elfér egy egy ilyen.
Nem mondom, hogy ez elég felkészültség minden eshetőségre, de egy minimál induló csomagnak megteszi.
6/6 anonim válasza:
Record Cop classic , Röhm rg88 , Zoraki 914 , Ekol Alp , Retay s2022 . ( Kuzey 911 SX , Zoraki 906 ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!