A huszonévesek miért nem járnak egyesületekbe sportolni?
Ahol sportolok én vagyok az egyetlen huszonéves, aki rendszeresen eljár az edzésekre. (Rendszertelenül az egyik nálam fiatalabb huszonéves eljár edzésekre, de Ő is inkább akkor, ha tarthat edzést. Anno az egyik huszonéves barátját elhozta edzésekre, hónapokig járt is, de szeptember óta nem jár edzésekre.) Főleg tizenévesek és 40 felettiek vannak nálunk...
Más egyesületek csapatfotóit és csapatnévsorát is szoktam nézegetni születési dátumokkal (ha van). Ott is eléggé kevés a huszonéves.
Érdekelne, hogy a korombeliek közül miért járnak kevesen egyesületekbe sportolni? Kicsit fura nekem, hogy az életem több területén alig találkozni a korosztályommal. (Mióta leérettségiztem mintha Thanos a 90 százalékukat elcsettintette volna a korombelieknek. 🤔)
# 10 Persze ez sport függő is.
Én is jártam általános iskolás koromban de utána elkerülte messzebre tanulni és más sportba kezdtem (testépítés) amit lehet egyedül is végezni.
#10: Mert a 40 felettieknek nem lehet rossz a munkabeosztásuk? :D
Az egyetem mellett szerintem húzósabb bejárni, mint gimnázium mellett, kivéve ha valaki levelezőn tanul. Legalábbis az egyik csapattársam pont az egyetem miatt hagyta abba az egyesületbe járást, így hallottam fél füllel a beszélgetését.
Én járok, meg még egy jó páran járunk fiatalok.
20 éves vagyok, és thai boxolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!