BMX! Budapest! Hová járnak nyomatni idősebbek is? (huszonévesek)
Ha joltudom pesten rengeteg hely van ahol nyomtathatsz, gondolok itt minden papir iroszer és/vagy irodateknikai boltra, nembeszélve a kifelyezetten nyomtatas/fenymasolasra szakosodott boltokban. Amugy meg szerintem ez tök független az életkortól, senki nem néz majd hulyenek ezen ne parazz bar menyi idős vagy, bárkit ugyan ugy keszséggel kiszolgáltatnak az ilyen helyeken.
Remélem segítettem , jó nyomtatást!
ha jó bandát akarsz de nem pasizni, miért nem jók a fiatalabbak?
egyébként azért nincs sok 20onéves bmxes mert szétgyilkolták az ízületeiket. illetve átváltottak országútira vagy dhra. vagy motorra.
az se mindegy hogy csak flatlandet csinálsz vagy streetet, illetve mikor kezdted el.
honnan költözöl?
Deák tér
az jó park, bár nemtudom, hogy fedettre gondoltál-e
az is van sok de nem tudom hol,
amúgy végre egy lány kerós aki nem pasizni akar :) büszke vagyok rád . amúgy én is lány vagyok és van egy nagyon jóó kis bandááám :DD
szeretem őket nagyon<33
Szétnézek majd az említett helyeken, örülök h nem hurrogtatok le egyből:DD
3as! amúgy igazad van, csak errefelé sok az idióta tizenéves :D szolnokról költözöm egyébként.
7es! Én meg már azt hittem Magyarországon nincs is csaj aki bmx-ezik, én is büszke vagyok rád :D becsüld meg a bandád!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!