Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A vibrokészülék kiváltja a...

A vibrokészülék kiváltja a zsírégetést?

Figyelt kérdés

Le kéne dobnom úgy 10 kilót. Az a baj, hogy nincs időm kocogni, edzőtermekbe járkálni. Fogok szedni valami fogyasztószert. Valamivel szeretném a mozgást pótólni.

Zseniális ötletem támadt. Vannak ilyen vibrációs elven alapuló készülékek, amik ha rá állunk vibrálnak, mintha futnánk. Megmozgatják az izmokat. Munkára hajtják a zsírtömeget, mintha futnánk. Lehet így fogyni ? Vegyek egyet?

2019. dec. 2. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Se a fogyasztósterek, se a pïcsavibrátorok nem érnek semmit. Jobban jársz, ha a fenekére nézel az étrendednek és időt találsz a napirendedben legalább 20-30 perc igazi testmozgásnak.
2019. dec. 2. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1. A fogyasztószerek kizárólag a pénzedet fogyasztják, téged nem.

2. A különbözö vibrációs készülékeke meg csak a villanyórát mozgatják, az izmokat nem.

3. Ha nincs idöd, akkor TV-zés közben helybenfutsz, az mozgás és a TV elötti idönek is lesz valami értelme.

Megfelelö étrend és kellö mozgás nélkül nem fogsz fogyni, de amíg ilyen idióta ötleteken töröd a fejed, addig nem is igazán akarsz!

2019. dec. 2. 10:49
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Elismerem az étrendemet át kell néznem. Kevesebb szénhidrátot, zsírt helyette halat fogok fogyasztani.Ment a pacsi!

Viszont nem értem ezzel a vibrációs készülékkel mi a baj? Olyan mintha keményen futnál. Álltam már ilyenen és megmozgatja jól az izmokat.

2019. dec. 2. 10:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Viszont az izmok nem végeznek munkát így nincs kalóriafelhasználásuk. Mintha tolnál egy autót és így is várnád, hogy fogyjon a benzin.

Nincsenek rövidebb utak és az anyagcserét sem lehet meghackelni.

2019. dec. 2. 11:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem értem az izmok miért nem végeznek munkát? Rezegnek mint futás közben hát nem ?
2019. dec. 2. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az izom (rendes) mozgás közben NEM rezeg, hanem összehúzódik, meg kinyúlik! A rezgés nem ér semmit, csak arra jó, hogy át lehessen vele verni a butább embereket.
2019. dec. 2. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt mondod, nincsen időd kocogni, edzőterembe járni. Akkor honnan van időd arra, hogy ilyen sz.ron álljál? Akkor már tornázhatnál is otthon, vagy elmehetnél otthonról futni is, ha az edzőterembe járáshoz utaznod kellene.
2019. dec. 2. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Épp az a baj, hogy a gép mozgatja az izmod, így nem használ el semmi energiát. Fogyásnál pedig az étrend fontosabb, mint a gyakorlatvégzés. A fogyasztó szerek igazából víz elvonók. Nem lesz tőle kevesebb rajtad a zsír, csak kiszáradsz, ezért kevesebbet mutat a mérleg. Nem egészséges.
2019. dec. 2. 19:17
 9/9 anonim válasza:

Èn csatlakozok az előttem lévőekhez, hogy az a vibrációs izé nem nagyon segíthet.

Igaz, én nekem sose kellett még lefogynom, de volt amikor egy-két kilót nem kívántam magamon. Olyankor én zöld teát ittam. Méregtelenítő, ès zsírcsökkentő. Nekem teljesen bevàlt, ha akarod kipróbálhatod.

2019. dec. 29. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!