Baj ha ezt kihagyom?
Figyelt kérdés
Ugye az lenne a legjobb ha egész testre edzenék.De 5 évet fociztam és a lábizmok bőven rendben vannak.Ha combra ill. vádlira nem edzenék az baj???2010. júl. 18. 16:49
1/4 anonim válasza:
Baj.A comb a legnagyobb izomcsoport az emberen.Ha ezt intenzíven megedzed kutatások szerint több tesztoszteront termel a szervezet.Vagyis a lábedzéssel a felső tested fejlődését is segíted
2/4 anonim válasza:
Aztán hogy ebből mi igaz mi nem azt nem tudom.De ártani biztosan nem fog
3/4 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
Szerintem elég, ha guggolásokat csinálsz meg felhúzást.
3-4 széria, 10-12 ismétléssel (bukásig*)mindkét gyakorlatból (plusz előtte 2-3, egyre növekvő súlyú bemelegítő széria). A heti edzésbe beiktatsz egy ilyen napot, vagy tetszőlegesen szétosztod a többi testrész mellé, lényeg, hogy heti egy alkalommal legyen mindkét gyakorlat.
*bukásig: azt jelenti, hogy nem bírsz belőle még egyet szabályosan végre hajtani
4/4 anonim válasza:
guggolást veszélyes bukásig csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!