Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha kihagyom az egyetemi...

Ha kihagyom az egyetemi gólyabált, veszítek vmit?

Figyelt kérdés

2011. nov. 7. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmit. Én is kihagytam, mégsem vesztettem vele.
2011. nov. 7. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk annyiban volt bál, hogy elegáns helyen tartották, de ugyanúgy műanyag pohárban adták a piát, szóval csak olyan volt mint egy béna buli a Gellértben.
2011. nov. 7. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ, hova jársz. Nekem a gólyabálom nagy élmény volt, örülök hogy elmentem (még akkor is, ha utána hazafuvarozott a barátom és a kapuban szakított velem...). Lehet, hogy "csak egy buli", de nagyon szép helyen volt, lehetett hagyományos táncokat táncolni, és az egésznek valóban bál hangulata volt.
2011. nov. 7. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Kétszer voltam gólya, kétszer is voltam a gólyabálomon. Őszintén megmondom, egyik sem tetszett igazán. Jó, mondjuk biztos rosszul éreztem volna magam, ha kihagyom, de pl. idén is nagyon mondják az évfolyamtársaim, hogy menjünk, de én ezt már biztos passzolom.
2011. nov. 7. 22:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Na pont ez az. Ha az egész arra megy ki, h ugyanúgy megy az ivászat műanyag pohárból, csak szép ruhában, akkor nem érdekel. De ha vmi ünnepibb lenne (tényleg bál), akkor mennék.
2011. nov. 7. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Azért bálnak bál :) Csak én pont nem vagyok az a bálozós típus.

Legalább is nálunk eddig minden évben úgy volt, hogy az egyik szinten ilyen táncolós zene, a másik szinten valami diszkós zene.

De ami nekem a legjellegzetesebb a gólyabállal kapcsolatban, az az, hogy folyamatos ki-be mászkálás (bent nem lehet dohányozni), fiúk ingben, lányok a fiúk zakójában dideregnek kint :) Bent meg alkalmi ruhában ugrálnak diszkó zenére, némelyek meg csillogtatják a tánctudásukat (vagy azt, amiről azt hiszik, hogy van nekik).

2011. nov. 7. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Manapság hagyományos értelemben vett bál nem nagyon van.
2011. nov. 8. 02:37
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Én is kihagytam. Ez többnyire nem bál, hanem majomkodás. Ha rendes bálba akarok menni, akkor olyat választok, ahova tisztességes báli ruhát vehetek.
2011. nov. 8. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!