A sport és az egészséges életmód valóban egy nagyon szűk elit réteg kiváltsága hazánkban?
Az átlagember 12-14 órát dolgozik minimálbéres melóban. Hazaér, főzni kell, gyerekeknek segíteni tanulásban, takarítani. El is ment a nap, hulla fáradtan kidől...
Kinek van ereje, ideje, pénze sportolni, egészségesen élni?
Egyetértek a 23:13-as válaszolóval.
A kérdező tipikusan azt a hozzáállást képviseli, hogy igazából cselekedni nem akar, csak panaszkodik, hogy ez se jó, az se jó. Csak a kifogásokkal jön, mindenre.
Én is vidéki vagyok, de amikor jártam nagyobb helyen, bementem a sportáruházba, és vettem egy cipőt...
Reggelente szoktam kocogni 4-6 km-t, ebben a cipőben:
Ennyi futáshoz ez tökéletes. 30-40 perc alatt lefutom.
Kaja: veszek egy fej káposztát, meg kb. egy kiló sárgarépát, lereszelem, összekeverem, kis olaj, citrom, só, és majdnem egy hétre van salátám. Egy hétig simán eláll hűtőben. 3 tojásból rántotta plusz ez a saláta, megvan a kajám. Zsírszegény túró, 250 gr-os doboz 300 forint alatt van, ez két étkezés szintén valami zöldségekkel. Zabpehely, 300 ft egy fél kilós, 2 hétre elég reggelire...
Szóval nem kifogást kell keresni, hanem eldönteni, hogy akarod-e csinálni, vagy nem.
Ha akarod, csinálod, ha nem akarod, tökmindegy, mennyi pénzed meg időd van, nem is fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!