Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A sport és az egészséges...

A sport és az egészséges életmód valóban egy nagyon szűk elit réteg kiváltsága hazánkban?

Figyelt kérdés

Az átlagember 12-14 órát dolgozik minimálbéres melóban. Hazaér, főzni kell, gyerekeknek segíteni tanulásban, takarítani. El is ment a nap, hulla fáradtan kidől...

Kinek van ereje, ideje, pénze sportolni, egészségesen élni?

2019. nov. 7. 13:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértek veled, hogy a sport időigényes és drága, de az aktív életmód nem. Ez azt jelenti, hogy sétálsz naponta fél órát, egy órát, hétvégén pedig kirándulsz. Vidéken szinte mindenkinek van kerékpárja, azt is lehet hajtani. A kerti munka is mozgás, állítólag nagyon jó hatása van.
2019. nov. 7. 17:55
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sincs drága cipőm futáshoz, olcsón is van jó. Az egyik legjobb cipőmet aliexpressről rendeltem.
2019. nov. 7. 18:32
 13/26 A kérdező kommentje:
Térded, hogy bírja? Fájni fog :(
2019. nov. 7. 18:35
 14/26 anonim ***** válasza:
24%
Én 12-ezek edzek és bulizok is, bár nyilván még fiatal vagyok, de van benne valami, mivel ha jól akarsz edzeni ahhoz 1 élet is kevés :o
2019. nov. 7. 19:28
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
Drága cipőboltokban nem kapok cipőt a 35-ös lábamra. Ne féltsd a térdem, én nagyon megválogatom a cipőimet, ennyi szempontja keveseknek van egy cipővel szemben. Szívesen küldök linket, azt a cipőt bátran ajánlom bárkinek.
2019. nov. 7. 20:52
 16/26 anonim ***** válasza:
66%

Mutatok valami érdekeset:

Asics Gel-Kayano 25 futócipő

Magyarország Hervis:

[link]

39.999Ft (akciósan!!! 59.999Ft-ról)

Aliexpress:

[link]

Ugyanaz a cipő!!! (ráadásul több színben és méretben)

US $55.19 = 16.607 Ft

Free Shipping (vagyis ingyen szállítás)

to Hungary via AliExpress Standard Shipping

2019. nov. 7. 22:21
 17/26 anonim ***** válasza:
32%
Még ha rá is verik az Áfát, akkor sem kerül annyiba, mint nálunk a sportboltban.
2019. nov. 7. 22:23
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Minden egyes válaszodban csak a kifogásokat sorolod kedves kérdező.
2019. nov. 7. 23:13
 19/26 anonim ***** válasza:
82%

Egyetértek a 23:13-as válaszolóval.

A kérdező tipikusan azt a hozzáállást képviseli, hogy igazából cselekedni nem akar, csak panaszkodik, hogy ez se jó, az se jó. Csak a kifogásokkal jön, mindenre.

Én is vidéki vagyok, de amikor jártam nagyobb helyen, bementem a sportáruházba, és vettem egy cipőt...

Reggelente szoktam kocogni 4-6 km-t, ebben a cipőben:

[link]

Ennyi futáshoz ez tökéletes. 30-40 perc alatt lefutom.

Kaja: veszek egy fej káposztát, meg kb. egy kiló sárgarépát, lereszelem, összekeverem, kis olaj, citrom, só, és majdnem egy hétre van salátám. Egy hétig simán eláll hűtőben. 3 tojásból rántotta plusz ez a saláta, megvan a kajám. Zsírszegény túró, 250 gr-os doboz 300 forint alatt van, ez két étkezés szintén valami zöldségekkel. Zabpehely, 300 ft egy fél kilós, 2 hétre elég reggelire...

Szóval nem kifogást kell keresni, hanem eldönteni, hogy akarod-e csinálni, vagy nem.

Ha akarod, csinálod, ha nem akarod, tökmindegy, mennyi pénzed meg időd van, nem is fogod.

2019. nov. 8. 06:57
 20/26 anonim ***** válasza:
73%
Valójában az egészségtelen életmód nagyobb luxus. Kezeltetni a kialakult betegségeket sokkal több pénz, mint a megelőzés.
2019. nov. 8. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!