Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vadászathoz (nyúl, őz, róka....

Vadászathoz (nyúl, őz, róka. ) milyen erősségű fegyverre van szükségem?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam egy Smith&Wesson 586 CO2-es működésűn, de nem vagyok benne biztos,hogy komoly sérülést tud okozni egy nyuszin. 425FPS= kb 1,5J. Egy légpuska, ami 3 Joul energiára képes jobb választás lehet, vagy megfelel a revolver? Azt írják, hogy ez a fegyver nem airsoftra van. Lehet vele vadászni, vagy inkább csak céllövő fegyver?
2010. júl. 16. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán van vadász engedélyed, mert ha csak úgy vaktábanlövöldözöl, orrvvadásznak fognak elkönyvelni, és jól megbüntetnek.
2010. júl. 17. 00:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Ki fogom váltani ;) Csak most tudnák venni olcsón fegyvert.
2010. júl. 17. 10:00
 3/6 anonim válasza:
0%
szegeny allatok:(((( nem lenne szivem egy nyuszit, se egy oziket leloni, olyan aranyosak es artatlanok
2010. júl. 17. 22:34
 4/6 anonim válasza:

.222, .223, .243, 22-250 (1500 J felett!)

3 Joule az egy gyenge légpuskának felel meg.

Vadászatra nem "játékpuskával" kell menni.

2011. márc. 3. 16:02
 5/6 anonim válasza:
Nekem olyan légpuskám van ami a vascsatornát átlövi és a nyulat simán lehet vele lőni!
2011. nov. 22. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó: Ezzel ennyire nem büszkélkednék, mert könnyen megütheted a bokád, ha nincs engedélyed.

Kérdező: Ha nem akarsz komolyabb fegyverbe beruházni, ajánlom neked a kiskaliberű puskákat (kispuska). Jóval erősebb, mint egy légfegyver, apróvadakat könnyen elejthetsz vele (őzre mondjuk nem mennék vele, kivéve ha képes vagy fültövön lőni).

2012. jan. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!