Fel lehet szedni 6 kiló izmot 10 hónap alatt?
utánajártál és úgy okoskodsz???
Biztos arnold is betartotta a szteroidok miatt, minden felvételen hamburgert, szalonnát zabált és sört ivott.
1,5g fehérje kb egy átlagos embernek elég.De egy testépítőnek pláne szteroid mellet nagyon kevés.Főleg a megnövekedett protein szintézis miatt.
És azt is vedd figyelembe hogy nem ugyan annyi fehérje szükséglete van 1 130kilós meg egy 70kilós embernek
"Rengeteg fehérjeport eszek. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megfelelő mennyiségű fehérjével lásd el magad"
Következő sor.Mintha kicsit ellentmondásos lenne.És akármi van oda írva mindenki tisztában van vele hogy szteroid mellé jóval több kell.És azzal is mindenki tisztában van hogy az összes profi szteroidozik.
Szerintem ennyi
Jay 400-450 gramm fehérjét fogyaszt, teljes egészében pulykából, amely egész héten a proteinforrást adja
???
hahóó
olvasd figyelmesebben... Ez a 400-450 gramm a verseny előtti hét.
Én a szezonon kívüli, egyszóval a tömegelő időszakára gondoltam.
A fehérjepor meg igaz. Pl sokaktól hallottam, hogy az edzés utáni katabolizmus, csak a tejsavó hidrolizolátum képes visszatölteni. Ezt pl csak turmix formájában tudnánk bevinni.
egyébként meg teljesen mindegy. sok ellentmondás van alapból a testépitésben.
Van egy nagyon jó barátom, aki pénzhiányban kb 10 éve csak protein power turmixot fogyszt, aminek a nagyrésze szója.
Nos 52-53 cm a bicepsze, a mellbőségét nem tudom, de egy kiadós diétával mehetne versenyre is.
soha nem használt tejsavót, és táplálkozást se tartotta be.
Én meg betartom, néha én is letojom és pár hónapig pocsékul kajálok, de azért tartom a formám, és nem sokat esek össze még több hónap alatt is...
ÉS nekem is 50 körüli a karom, 140 feletti a mellem, széles a vállam, nagy a combom, csak egy kis hasam van most, ami talán zavaró tényező, de rajta vagyok.
Sztem egy kezdő gyúrosnak, vagy egy hobbigyúrosnak nem kell ilyen szigoruan venni a fehérjebevitelt, igyis ugyis fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!