Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt a "félelmem"...

Lorie.katyja kérdése:

Hogyan tudnám ezt a "félelmem"/ szorongásom leküzdeni?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon hülyén hangzik a kérdés de remélem azért át tudjátok érezni.

Már régebb óta járok edzeni, de átlagos inkább izmosabb alakom van, de azért nem egy fitnesz modell félreértés ne essék . (ezt csak azért írom hogy talán érthetőbb lesz a kérdés)

Viszont a párom na ő nagyon komolyan veszi az edzést és rajta egyértelműen látszik is, hogy mennyire.

Eddig viszonylag távol éltünk egymástól (város másik vége) és külön terembe is jártunk ugye edzeni. Azonban most költöztem és így már egyértelmű lenne hogy oda járjak ahová ő. Na igen és ez nekem végülis a bajom.

Valahogy amikor először gondolkodtam ezen még tetszett is az ötlet aztán meg elbizonytalanodtam. Nem is tudom igazán mitől: Talán attól hogy egy ilyen "új helyzetben" látna és esetleg bénának tartana vagy talán attól hogy nem vagyok ez a tipikus alkatú lány akit így mellé képzelnének? Nem is igazán tudom ezt megmagyarázni...

Szóval igen ez lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt leküzdeni? Vagy túlságosan is túlgondolom? 😅

Csak normális válaszokat szeretnék

21L

2019. szept. 8. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Először is beszêlgetned kéne a pasiddal, nem gondolom h egy mumus lenne, akit megszólítani sem szabad. 😀 másrészt meg túlgondolod, ha a pasid komolyan veszi, tuti pont nem érdekli h Te is oda jársz, vagy ha érdekli is, pozitív felhanggal és büszke lesz rád, h edzős csaja van.
2019. szept. 8. 20:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Jajj dehogy mumus, csak szerintem nem igazán érti szegény mit problémázok xd
2019. szept. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!