Hogyan tudnám ezt a "félelmem"/ szorongásom leküzdeni?
Tudom, nagyon hülyén hangzik a kérdés de remélem azért át tudjátok érezni.
Már régebb óta járok edzeni, de átlagos inkább izmosabb alakom van, de azért nem egy fitnesz modell félreértés ne essék . (ezt csak azért írom hogy talán érthetőbb lesz a kérdés)
Viszont a párom na ő nagyon komolyan veszi az edzést és rajta egyértelműen látszik is, hogy mennyire.
Eddig viszonylag távol éltünk egymástól (város másik vége) és külön terembe is jártunk ugye edzeni. Azonban most költöztem és így már egyértelmű lenne hogy oda járjak ahová ő. Na igen és ez nekem végülis a bajom.
Valahogy amikor először gondolkodtam ezen még tetszett is az ötlet aztán meg elbizonytalanodtam. Nem is tudom igazán mitől: Talán attól hogy egy ilyen "új helyzetben" látna és esetleg bénának tartana vagy talán attól hogy nem vagyok ez a tipikus alkatú lány akit így mellé képzelnének? Nem is igazán tudom ezt megmagyarázni...
Szóval igen ez lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt leküzdeni? Vagy túlságosan is túlgondolom? 😅
Csak normális válaszokat szeretnék
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!