A létrára felmászás a tetejére, hogyan tudom leküzdeni a téliszonyomat? Nagyon baleset veszélyes? Mire figyeljek? . Már most feszült vagyok.
Figyelt kérdés
Világosító vagyok az egyik szíbházban. Holnap felkell másznom a letre utolsó előtti fikára minimum.2016. dec. 9. 11:31
1/26 anonim válasza:
Gondolj a nyárra. És a fikára ne lépj, mert egyrészt gusztustalan, másrészt ha friss akkor csúszhat.
4/26 anonim válasza:
Én is szakadok :D
Először én sem értettem, hogy, csak télen nem mer létrára mászni? :D Aztán amikor elértem a fikára már kész voltam :D
5/26 anonim válasza:
Nade ne keverjük a fikát a fókával :)
6/26 A kérdező kommentje:
Gyorsan írtak. :D létra fokára.
2016. dec. 9. 13:59
7/26 A kérdező kommentje:
Most mit csináljak?
Gyakoroljak egyensúlyozni egy lábon?
2016. dec. 9. 14:02
8/26 anonim válasza:
csak nehogy úgy járj mint a viccbeli moricka: Már tudok kéz nélkül biciklizni... már tudok fog nélkül is :)
9/26 anonim válasza:
az érzet öröké olyan lessz, ezért jó xD
10/26 anonim válasza:
Szerintem este fuss egy jó nagyon vezesd le az idegességet és esetleg este igyál meg egy jó idegnyugtatót!Mást most nagyon nem tudok kitalálni. Egyébként milyen magas a létra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!