Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen izomtömeg növelőt vegyek?

Milyen izomtömeg növelőt vegyek?

Figyelt kérdés
Ki milyenre esküszik, milyen tapasztalatok vannak különböző típusokkal... Minden tanácsot szívesen fogadok. Fél éve kezdtem el gyúrni, úgy gondolom ideje lenne nekiállni komolyabban. 16/F
2010. júl. 12. 15:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Függ az étrendedtől és az alkatodtól(könnyen vagy nehezen fejlődsz,mennyire zsírosodsz)

Nehezem fejlődőknek vagy akiknek nem jó az étrendjük:jumbo

Ha könnyebben megy: volumass, brutal gainer vagy szinte bármi

Ha perfect az étrended nem kell tömegelő csak fehérje és abba tehetsz szőlőcukrot

2010. júl. 12. 15:27
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok brutálisan elhízva, de van rajtam zsír gazdagon. Szőlőcukrot eddig is nyomtam.
2010. júl. 12. 15:44
 3/21 anonim ***** válasza:

Ha sok rajtad a zsír először diéta és utána tömegelés.

Heti 2-3 kardio a súlyzós edzés maradjon ahogy eddig volt.

Kevesebb kalória+zsírégető.Ha megvagy a diétával aztán sztem volumass 35 az jó lesz neked

2010. júl. 12. 15:49
 4/21 anonim ***** válasza:

A legtöbb tömegnövelőben általában van fehérje, szőlőcukor (dextróz), maltodextrin és zabpehely. Edzés utánra jó a szőlőcukor+maltodextrin.

Ha venni akarsz mégis akkor ajánlom az Ultimate Nutrition - Isomass Xtreme Gainert vagy a BSN - True Masst.

2010. júl. 12. 15:53
 5/21 anonim ***** válasza:
Már a kérdés is hibás haver!Izomtömegnövelő nincs!Vannak tömegnövelők(amik étrendkiegészítők)tehát kiegészítik az étrendedet,ha nincs rendes étrend hiába szeded!Nos ha van rajtad ugye zsírfelesleg attól függetlenül minőségi étrendet kell alkalmazni magas fehérje bevitel,szénhidrát vitaminok!Nos a válaszokban hallottad a True Mass-t nos igen énis ajánlom és mégegyszer sz.a.r étrend mellett,illetve kemény intenzív edzés mellett semmit sem ér!
2010. júl. 12. 16:32
 6/21 bumbi02 ***** válasza:
nem kell szedni ilyet hanem inkább dolgozni kéne... amit szintiszta emelegetéssel, fekvőzéssel, munkával érsz el, nah az az izom.. szedsz hozzá még mindenféle hülyeséget az meg a diszkóizom.. diszkóban jól néz ki... de a teljesitménye nem akkora mint amekkorának néz ki...
2010. júl. 12. 18:56
 7/21 anonim ***** válasza:
ekkora hülyeséget már rég hallottam de legalább jót röhögtem.köszi
2010. júl. 12. 19:05
 8/21 bumbi02 ***** válasza:
na magyarázd el mi benn a hülyeség:)) érdekes hogy fekete lacinak nem ien kis szép diszkóizmai vannak, mégis felemeli a 100+os köveket... érdekes hogy a felettünk lévő generáció meg tudott izmosodni mindenféle kiegészitő nélkül... érdekes hogy pl osztársam aki szedi ezeket a sz*rokat nagyobb keze van mint nekem, de kevesebbet tud fekvőzni, felülni, futni stb...nah akkor hol a teljesitmény? abba az izomba amit az ember kiépit tényleges mozgással, vagy abba az izomba amit az ember félig mozgással félig mindenféle hülyeséggel épit ki?
2010. júl. 12. 19:58
 9/21 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Szerintem azért messze nem Fekete Laci a követendő ideál. Tiszteletre méltó, amit csinál, de szerintem a kérdező inkább zsírt szeretne leadni.

Neki mindenképpen sok fehérjére van szüksége. Ugyanis akkor tud leadni a zsírból, ha csökkenti a kalóriabevitelt, de akkor meg fehérjét éget el a test. Emiatt én inkább fehérjét javasolnék, például tejsavófehérjét. Én Scitec Whey Protein Professionalt vettem, és az íze is nagyon finom.

Jó a tömegnövelő is, de akkor figyelni kell a kalóriára. Tömegnövelő mindenképpen olyan legyen, aminek 30 % fölött van a fehérje tartalma. (Igen, az drágább, de több is van benne, abból, ami neked kell.)

2010. júl. 12. 20:32
 10/21 anonim ***** válasza:

43%-os

Ha tudnál az egész dologról valamit nem írnál ekkora baromságot. Mondjuk én már hozzá vagyok szokva hogy ekkora hülyeségeket írnak néhányan..

Na akkor elmagyarázom neked még egyszer, érthetően, hogy mi van a tömegnövelőkben általában:

1. tejsavó fehérje (sajt gyártás során vonják ki a tejből)

2. egyszerű szénhidrát (dextróz: szőlőcukor és maltodextrin)

3. összetett szénhidrát (zabpehely)

4. esetleg kreatin (marhahúsban található)

5. esetleg másféle fehérjék (szója, kazein, tojás)

Gondolom azért annyi fogalmad van, hogy táplálék nélkül nem nagyon tudsz izomtömeget növelni.

Egyébként ha 60kg körül vagy, nem csoda hogyha több felülést és fekvőtámaszt tudsz csinálni, ha szoktad csinálgatni őket otthon. És a futás egy "testépítőnek" kifejezetten hátrányos.

2010. júl. 12. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!