Napi kb 2km-t futok, mennyi idő után látszik meg az eredménye?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 13:33
1/9 anonim válasza:
Attól függ milyen intenzitással csinálod illetve hány kiló vagy, és attól is, hogy hízni akarsz vagy fogyni. Bár ezen most elgondolkodtam, van értelme egy futónak hízni? Na mindegy, tegyük fel, hogy egy átlagos férfi vagy átlagos súllyal, megfelelő az étrended és heti 1 pihit tartasz akkor saját magadon olyan 1 hónap után látod, más olyan 2,5-3 hónap után veszi észre.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ. lány vagyok am és 164cm 54kg, nem akarok fogyni csak izmosodni.
2010. júl. 12. 13:45
3/9 anonim válasza:
Szerintem 2 km-től nem fogsz gyorsan izmosodni. Az inkább arra elég, hogy megmozgasd a testrészeidet, emeld a pulzusodat.
Ha erősödni akarsz, akkor 5-7 km-nél többet fuss! (kényelmes tempóban fél órát)
4/9 anonim válasza:
2 hónap 3 hét 6 nap 11 óra 32 perc múla
Mégis ki tudná ezt megmondani ?
5/9 anonim válasza:
Hát napi 2 kilométernek kb 3 hónap múlva lesz meg az eredménye mert akkor már legalább a román határnál leszel.Egyáltalán milyen eredményt akarsz?teljesítményt növelni?szálkásítani?
6/9 A kérdező kommentje:
köszike
2010. júl. 12. 14:17
7/9 A kérdező kommentje:
miért kell egyből lehurrogni a másikat? csak tanácsot kértem, most kezdtem el a futást eddig nem mozogtam semmit,lehet még növelni a távot. egyébként kicsit izgmosodni szeretnék a combomon és a fenekemen.
2010. júl. 12. 14:32
8/9 anonim válasza:
Hát ezt futásból érdekes lesz összehozni.Kéne mellette súlyzós edzés is(lábgépek).Nem ismerem az étrendedet de ha az nincs rendben akkor a futástól csak fogyni fogsz.A 2 km pedig nem valami sok...5km körül már jobb
9/9 anonim válasza:
szerintem h4xOr válasza a legkielégítőbb ,hát nem várhatod el hogy futástól kockás hasizmod meg feszes popsid legyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!