Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aki Rubint Réka 2009-es...

Aki Rubint Réka 2009-es DVD-jére formásodik, napi vagy heti hány órát fitneszel, úgy hogy látszik is az eredménye?

Figyelt kérdés
Én csípőből, popsiból szeretnék fogyni, illetve ezeket szeretném formálni.
2010. febr. 10. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:

A kérdésedből is látszik, hogy nem sok közöd van a sporthoz.

Aki DVD -től akar "formásodni" az szerintem ne ebben a rovatban kérdezzen, hanem a "fogyókúra" rovatban a többi agyhalottól.

Nem bántani akartalak, sporttal kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok.

2010. febr. 10. 23:48
 2/3 anonim válasza:

az előző az hülye, tuti valami csúnya agyatlan majom aki azthiszi hogy jól néz ki, csaja/pasija nem sok lehetett még, azt hiszi azért mert túl jó...kamura okos vagy:)

hogy a kérdésedre válaszoljak: én rékázok és mellette diétázok, meg eljárok futni néha, és 3 hónap alatt kb bomba alakom lett:)heti 5-6x szoktam réka napi 20perc segg edzést, utána kb 200 guggolást ennyi:)

2010. febr. 19. 08:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Hú ez szuper. Én még csak 2 hete Rékázok plusz diéta, remélem meg lesz az eredménye :)
2010. febr. 19. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!