Egy kisgyerek berúgta labdával az ablakomat. Megbilincselhetem, és leteperhetem ameddig megjönnek a rendőrök?
Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 19:01
2/15 anonim válasza:
Nem, amúgy is honnan lenne bilincsed?
Max a szüleit keresheted meg.
De semmiképp se alkalmazz erőszakot. Gondolom nem direkt csinálta.
4/15 anonim válasza:
Ez gondolom amolyan ironikus kérdés akart lenni. Amúgy nyugodtan megpróbálhatod, ha akarsz pár évet kapni kiskorú bántalmazásáért.
5/15 anonim válasza:
Próbáld meg!
Csak ne nagyon csodálkozz ha azok a rendőrök igen gyorsan kiérnek - és veled távoznak, mert lecsuknak jó sok időre!
6/15 anonim válasza:
Persze és még meg is erőszakolhatod...
7/15 anonim válasza:
Én ezért tartok légpuskát. Néhány találat és a közelbe se fognak jönni. Büdös kölke. Semmirekellő mai fiatalok. Csak ennyi tudnak vergődni az utcán meg telefont nyomkodni. Én már ilyen koromban dolgoztam. Ezért kéne már végre bevezetni a sorkatonaságot. Itt egy újabb példa.
8/15 anonim válasza:
A biztonság kedvéért húzkodd ki a lábait is, nehogy elfusson.
9/15 anonim válasza:
Ott van még? Na én ilyen esetre tartok közelembe söprüt , szaladva tudom közbe mondani, hogy "te csibész, most meglakolsz, hát nem el mondtam, hogy ne rendetlenkedj, hogy a csuda vigye el" javaslom neked is ezt a technikát.
10/15 anonim válasza:
'Csak ennyi tudnak vergődni az utcán meg telefont nyomkodni.'
Mert te biztos pedáns kiskölyök voltál :D
'Én már ilyen koromban dolgoztam.'
Ezt higgyük is el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!