Ha dgy 6-9 éves kisgyerek meggyilkolja az egyik kortársát, mi lesz a sorsa?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 15:41
2/15 anonim válasza:
Az életkora kizárja a büntethetőséget, ezért valószínűleg valami nevelőintézménybe kerül.
3/15 A kérdező kommentje:
2. Hány évre kerül nevelőintézménybe?
2016. ápr. 27. 16:15
4/15 anonim válasza:
Nem kerül nevelőintézetbe, esetleg állami gondozásba ha a vizsgálat a szülőket alkalmatlannak találja a gyereknevelésre
5/15 A kérdező kommentje:
Hétfőn meg megy iskolába, mintha mi se történt volna? Nem bírom ezt elképzelni, és nem is találok semmi erre vonatkozó dolgot, mindenhol csak 12 éves kortól írnak.
2016. ápr. 27. 16:49
6/15 anonim válasza:
Igen, valószínűleg csak hétvégére kerül intézetbe egy gyerek ilyenkor...
7/15 A kérdező kommentje:
Azt se tudom ,vhogy akkor most intézetbe kerül-e , de szerintem , ha igen , nem egy hétvégére.
2016. ápr. 27. 17:07
8/15 anonim válasza:
"de szerintem , ha igen , nem egy hétvégére."
- Akkor nem értem, miért jössz azzal, hogy hétfőn meg megy iskolába.
A gyerek jogilag nem büntethető. Azonban lehet lépni, ha a gyerek veszélyt jelent a közösségre, illetve ha a tragédiához vezető okok feltárhatók.
9/15 EagleHUN válasza:
Remélem nem történt ilyesmi.
De "sajnos" igazán komoly büntetést nem fog kapni. Lévén nem büntethető.
A szülőket vizsgálni fogják!
Esetleg kiemelik a családból, vagyis nevelőintézetbe kerülhet, de erre kicsi az esély.
Az iskolából kirakhatják emiatt.
Majd beíratják másikba és ott fog tanulni...
Pszichológushoz kell járnia, ellenőrzi a gyermekfelügyelet kb ennyi...
10/15 anonim válasza:
Ilyen beteg gondolat egyaltalan hogy jutott eszedbe ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!