Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Amennyiben itt az oldalon,...

Amennyiben itt az oldalon, mondhatni becsületsértést követ el, azt hol lehet jelezni? Pl rendőrség?

Figyelt kérdés
A moderátorok le sem ejtik . Kb 2-3 tízenéves suhancról van szó .

2019. júl. 9. 17:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%

Gyíkos kommentekkel rendőrségre 😂😂

Tiltsd le a kis nethuszárokat és kész. Az itteni rendfenntartást a moderátorok végzik, de nincs kapacitásuk arra, hogy az ilyen trollokat teljesen kiirtsák, mert hiába törlik a fiókjukat, ha rögtön újra regisztrálnak egy másikkal.

2019. júl. 9. 17:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Meg azért valljuk be eléggé balfékek is. :D
2019. júl. 9. 17:55
 3/14 anonim válasza:
0%
Bővebben? Miről van szó? Mit takar esetedben a becsületsértés?
2019. júl. 9. 17:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Én úgy veszem észre , hogy sem erejük , de főképp kedvük sincs foglalkozni a kis gyíkokkal . Részben meg is értem , de azért vannak bizonyos határok amiket nem kellene átlépni . Pláne hogy a kis trollok mások egészségével is játszanak ( lásdd egyszerre ajánlani stanát és methát .... ha egy laikus véletlen hallgat rájuk akkor máris kész a baj ) . És hidd el ha olyan a komment akkor bátran be lehet vonni a rendősrséget .
2019. júl. 9. 17:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Pl teszem azt minden kérdés alatt személyemet sértik , pl homoszexuálisnak , ázsiainak titulálnak , drogosnak , sőt meginvitáltak verekedésre is .
2019. júl. 9. 17:58
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Mivel teljesen anonim oldal, ezért becsületsértés sem történhet, hacsak nem teszed közzé a valódi nevedet, képeidet, elérhetőségedet, címedet, stb., és ők ezzel visszaélnek.

Egy felhasználónév becsületét nem lehet megsérteni, ugyanígy egy felhasználónevet feljelenteni sem lehet. Ha bemennél azzal a rendőrségre, hogy gyakorikérdéseken lelangyizott a pApRiKa22 meg a TomikaAnyomika nevű felhasználó és te ezért fel akarod jelenteni, hát igen nehezükre esne, hogy ne röhögjenek körbe.

Egyébként ha valóban ilyen csúnyákat írnak, akkor jelenteni kell, én eddig nem tapasztaltam, hogy itt a moderátorok ne foglalkoznának ezzel. Elég hamar el szoktak tűnni a mocskolódó válaszok.

2019. júl. 9. 18:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem személyes adatokkal vagy azonosítva az oldalon, mégis hogyan tudnának a becsületedben megsérteni?
2019. júl. 9. 18:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul fogalmaztam , ezért elnézést kérek , nem tudom mi lenne a a pontos megfelelője , ezért is írtam ki ide a kérdést
2019. júl. 9. 18:06
 9/14 A kérdező kommentje:

" Ha bemennél azzal a rendőrségre, hogy gyakorikérdéseken lelangyizott a pApRiKa22 meg a TomikaAnyomika nevű felhasználó és te ezért fel akarod jelenteni, hát igen nehezükre esne, hogy ne röhögjenek körbe."

Sőt ezen én is röhögnék , de az IP címük alapján visszakereshetik , hogy kit is takar a felhasználó

2019. júl. 9. 18:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Te meg hidd el, hogy nem lehet bevonni a rendőrséget, max akkor ha pl a bankkártyád adatait teszik ki. De az meg nem becsületsértés.

Az, hogy leb. ziznak, sajnálatos, de te sem lehetsz túl érett, ha egy vadidegen gyökér kommentje miatt te a zsarukhoz rohannál. Ki nem tojja le, hogy ilyen kisgyerekek miket írnak? Szeptemberben úgyis kezdődik az iskola :D

2019. júl. 9. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!