Amennyiben itt az oldalon, mondhatni becsületsértést követ el, azt hol lehet jelezni? Pl rendőrség?
Gyíkos kommentekkel rendőrségre 😂😂
Tiltsd le a kis nethuszárokat és kész. Az itteni rendfenntartást a moderátorok végzik, de nincs kapacitásuk arra, hogy az ilyen trollokat teljesen kiirtsák, mert hiába törlik a fiókjukat, ha rögtön újra regisztrálnak egy másikkal.
Mivel teljesen anonim oldal, ezért becsületsértés sem történhet, hacsak nem teszed közzé a valódi nevedet, képeidet, elérhetőségedet, címedet, stb., és ők ezzel visszaélnek.
Egy felhasználónév becsületét nem lehet megsérteni, ugyanígy egy felhasználónevet feljelenteni sem lehet. Ha bemennél azzal a rendőrségre, hogy gyakorikérdéseken lelangyizott a pApRiKa22 meg a TomikaAnyomika nevű felhasználó és te ezért fel akarod jelenteni, hát igen nehezükre esne, hogy ne röhögjenek körbe.
Egyébként ha valóban ilyen csúnyákat írnak, akkor jelenteni kell, én eddig nem tapasztaltam, hogy itt a moderátorok ne foglalkoznának ezzel. Elég hamar el szoktak tűnni a mocskolódó válaszok.
" Ha bemennél azzal a rendőrségre, hogy gyakorikérdéseken lelangyizott a pApRiKa22 meg a TomikaAnyomika nevű felhasználó és te ezért fel akarod jelenteni, hát igen nehezükre esne, hogy ne röhögjenek körbe."
Sőt ezen én is röhögnék , de az IP címük alapján visszakereshetik , hogy kit is takar a felhasználó
Te meg hidd el, hogy nem lehet bevonni a rendőrséget, max akkor ha pl a bankkártyád adatait teszik ki. De az meg nem becsületsértés.
Az, hogy leb. ziznak, sajnálatos, de te sem lehetsz túl érett, ha egy vadidegen gyökér kommentje miatt te a zsarukhoz rohannál. Ki nem tojja le, hogy ilyen kisgyerekek miket írnak? Szeptemberben úgyis kezdődik az iskola :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!