Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez szinte beismerő vallomás...

Ez szinte beismerő vallomás vagy szerintetek jó vagy magam alatt vágom a fát?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá. Január közepén rámhívták a rendőröket, hogy a fedett fürdőben két öltözőszekrényt feltörtek ,egyikből 85 ezer forint, másikból 55 ezer forint tűnt el. Hárman látták, hogy én mentem ki az öltőzőből, utána észlelték, hogy fel van törve két szekrény kihivták a rendőröket addig utánamfutottak, visszatartottak, közben a sértettek észrevették hiányukat. A rendőrök kijöttek, megbilincselve a nyakam megfogták, lenyomták a fejem majdnam a hasamig és úgy löktek be a rendőrautóba, előállítottak, dolog elleni lopás bűntett miatt kihallgattak, őrizetbe vettek, de másnap kiengedtek. Volt nálam 160 ezer forint, ebből lefoglaltak 140 ezret a kár miatt. Aztán hazaengedtek. Mindegy, hogy lefoglalták a hiányt 3 nap mulva kijöttek házkutatásra, de nem kutattak semmit csak felírták a hász szobáinak számát stb, mert kötelező kutatást tartani. Tagadok végig, többször voltam kihallgatáson, tagadok, mert nem én követtem el. Az eset után egy hónap mulva jött egy határozat a rendőrségről, hogy egy harmadik személy is az eset után pár nappal feljelentést tett ,mert neki is hiányzott 51 ezer forintja. Irták, hogy kétséget kizáróan megállapítható, hogy azt is én követtem el. Az ügyben is kihallgattak, de az sem, az előtte levőket sembén követtem el. Arra gondoltam, hogy abbsn az ügyben ami utána derült ki, az első házkutatás után, abban nem kérték még, hogy adjak még át a rendőrségre 51 ezret, lefoglalásnak, házkutatást sem csináltak, hogy adjak még 51 ezret. Arra gondoltam, hogy ezután is eszükbe juthat vagy a rendőrnek vagy az ügyésznek, hogy még házkutatást kellene tsrtani, lefoglalni 51 ezret tőlem és ma felkerestem annak az embernek a nevét telefonszámát, akinek 51 ezre elveszett és közöltem vele, hogy holnap rózsaszín csekken elküldöm neki, mert engem gyanusítanak, azt mondta rendben és elköszöntünk. Mindegy, hogy nem én követtem el, a rendőrségen 140 ezer két ember sérelmére le van foglalva, ez az 51 ezer, erről nem beszélnek, hogy hogy jut el a 3.sértetthet, én elküldöm neki az 51 ezret, hogy nehogy eszébejussonna rendőrségnek, hogy még 51 ezret le kell foglalni. Elküldöm a sértettnek, aztán akkor biztos nem lesz házkutatás, lefoglalás, mert elküldtem és a rózsaszín csekk másolatot elküldöm a rendőrségre és odaírom, hogy nem én követtem el, de mivel engem gyanusítanak , a 3.sértettnek elküldtem a pénzt, azért hogy legyen nála. Viszont odaírom, hogy a cselekményeket nem én követtem el és majd bíróságon kiderül az igazság.

Ez egyenlő egy beismerő vallomással?

És ez jó vagy nem, esetleg bizonyíték eltűntetés, hogy elküldtem a pénzt de odairtam, hogy tovább ra sem én követtem el?

Lehet nem kéne küldeni, de már beszéltem telefonon a 3.sértettel és várja.

2019. júl. 7. 20:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kecskeméten???

Ez Siófok de ne is haragudj.

Nem is értem, honnan vetted ezt a marhaságot.

2019. júl. 8. 11:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Itt valami sántít. A 160 ezret honnan szerezted? Atm, vagy fizetés. Tudnád igazolni az eredetét.

Ha van az 51 ezres balhé még pkuszba nem jön ki az összeg. A sértettek elmondták milyen címletekben volt a pénz. Nálad is darabra ezeket találták.

Ügyvéd nélkül megeszem ebben a szitúban a rendôrséget. Utána csapok egy jó kis sajtó visszhangót, és polgári perbe beperelem azt, aki látott, a két rendőrt, aki feltartoztatott, pedig feljelentem személyes szabadság korlátozása miatt, valamint a két sértetett, hogy hazudtak az összegről. Bizonyítsák az eredetét.

Majd elmegyek egy pszihó mókushoz, és elmondom, hogy mennyire megalázva érzem magam, az utcára se merek kimenni a szégyen miatt, és olyan 50 millióra beperlem a bandát. Egy jó ügyvéddel, simán nyerhető.

2019. júl. 8. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
2019. júl. 8. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:

#4, #9-nek:

Ha te rendőr lennél, akkor tudnád hogy a kérdező egy troll. :)

2019. júl. 8. 21:03
 15/17 anonim válasza:
Alig várom a szeptembert, a gyerekek nem itt fognak kamukérdéseket feltenni amíg lefoglalja őket az iskola...
2019. júl. 9. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:

"dolog elleni lopás bűntett miatt"

:-))))))))

2019. júl. 9. 18:34
 17/17 anonim ***** válasza:
A fürdőben nincs széf? Hablaty az egész.
2019. júl. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!