Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki fele kell jeleznem az...

Ki fele kell jeleznem az aszfaltozasi szandekom. Ki fizetnem az utcam leaszfaltozasat ahol lakok. Ez 400 m hosszu es 6 meter szeles. Kertem mar ra ar ajanlatot 22M ft ot mondtak?

Figyelt kérdés
A kerdes az lenne hogy ezt a szandekot az onkormanyzat fele kell jeleznem? Vagy az kozutkezeloknek vagy kinek?

2019. jún. 25. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sok sikert kívánok hozzá! Remélem meg tudod valósítani.

2019. jún. 26. 09:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Mission impossible
2019. jún. 26. 12:59
 13/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

Kiviteli tervek, közműszolgáltatókkal egyeztetés, kié lesz az út utána, stb... Rengteg egyéb dolog van magán a fizikai kivitelezésen kívül. Nagyon szép, tök jó dolog, hogy te megcsináltatnád az aszfaltozást, biztos, hogy sokan örülnének is neki, de sajnos nem csak ennyi a dolog.

A környéken csinált valaki olyat, hogy az út egyik oldalán üres föld állt (szántóföld), azt megvette (kb bagóért), azon nem kell engedély, leaszfaltotzta ott, a település útjától 2m-re, kitette rá, hogy az bizony magánterület, és aszfaltos úton jár, nem a porban. Nyilván ha mindkét oldalon házak vannak, akkor ez nem ilyen egyszerű.

2019. jún. 26. 13:24
 14/16 A kérdező kommentje:

Sinen van a dolog.

Egyebkent télen én takaritom az utcaban a havat. Vettem egy specko hokotro quadot.

Annyi napelemem van hogy a hálózatba termelek vissza velele.

Pedig az elektromos autot is azzal toltom.

Szóval igyekszem a kornyezetem megovasara.

Így ezt is elintezem valahogy.

2019. jún. 26. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Na ne akaszál már hasba. Ettől nagyobb troll kérdést ritkán látni ezen az oldalon. Neked van 22 milliód fölöslegbe aszfaltozásra. Már ne haragudj meg de aki annyira együgyű, hogy hivatalos eljárás meneteket ezen az oldalon kérdez meg ahol lehet hogy egy 10 éves gyerek adogatja neki a tanácsokat névtelenül. Arról Én ezt nehezen hiszem el. Mármint hogy ez a kérdés valós. Azt feltételezném, hogy van az illető annyira talpraesett,hogy be megy a helyi önkormányzathoz, és ott érdeklődik, mivel az út egyébként is 90%-ék hogy hozzájuk tartozik. Ott HITELESEBB tájékoztatást ad még akár a takaró nő is mint itt bárki. Névtelenül Arctalanul. A hangsúly a Hitelesebb-en van. Itt ha esetleg egy unatkozó 8 éves gyerek félre vezet ,mert honnan tudná akkor, ki dobtál az ablakon 22 milliót és mindenki széttárja a karját. Utána mondogathatod, hogy...."de azt írták a gyakori..." Kik írták?

Egy önkormányzatnál vagy a közút kezelőnél meg biztos tudni fogják hogy melyik irodába kell be menned. Egyébként aki az árajánlatot adja annak is 100 ezer%-ban tudnia kell, hogy mi ennek a hivatalos menete. De mért jó ez egyeseknek hogy tele sz@rják az oldalt, valótlan kérdésekkel???

2021. ápr. 3. 12:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Kín szenvedés írni ezzel a telefonnal. Állandóan belejavít a szövegbe. Meg a kijelző is be van repedve.

Tehát:

"de azt írták a gyakori..." Vagyis "de azt írták a gyakorin..." Így akart lenni csak az "n" betű ki maradt. De már nem írok többet. Kell egy új telefon.

2021. ápr. 3. 12:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!