Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem evidens kérés hogy új...

Nem evidens kérés hogy új munkaszerződést nem írok alá azonnal hanem hazaviszem hogy átolvassam esetleg ügyvédnek is megmutassam?

Figyelt kérdés

nem evidens és teljesen jogos kérés az a munkavállaló részéről hogy az új szerződést nem írja alá azonnal ott helyben, hanme azt kéri adják neki oda szépen hazaviszi ott átolvassa értelmezi átgondolja, és esetleg munkajogásznak is megmutatja hátha simli van benne.. ez így nem totál evidens kérés?

Hogy nem írom alá csak úgy hogy orrom alá dugják és van 1 perc rá aztán veszik is el?

mert a cégnél ezt így képzelik, nem is adják ki a kezükből arról hogy hazavigyem hallani sem akarnak, és az a helyzet hogy a dolgozók 90% akkora birka hogy partner is ebben, mert olvasatlanul aláírják 1 perc alatt.

2019. jún. 23. 09:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"hogy nyugodtan olvassuk el "

Na te nagyokos!!

És munka KÖZBNE hogyan valósuzlhat meg a "nyugodtan olvassuk el" feltétel? Hát ahhoz ki kell engem venni a munkából mert míg egyik kezemben telefon a másikban szánlatömvb és ott áll az ügyfél akkor marha nehezen tudom NYUGODTAN átolvasni nemde?

Akkor tessék engem

- mentesíteni 1 órára legalább a munkából míg NYUGODTAN átolvasom

-vagy tessék engedni HAZAVINNI és ott olvashassam meló után

NEMDEBÁR???

És ha mindez teljesült akkor még mindig ott a kérdés hogy UGYAN MIÉRT IS NE OLVASHATNÁ EL MUNKAJOGÁSZ??

Miért? Csak nincs benne valami sutyerákság elrejtve?? (naná hogy el van, nem is egy...)

Hát akkor??

2019. jún. 23. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyre inkább úgy tűnik, hogy #10-esnek van igaza. Nem is kérdezni akartál, csak itt adod ki magadból a mérgedet.

Segíteni akartunk akkor miért köpködsz?

Igencsak bunkó módon sikerül lereagálnod a válaszokat. A munkádban is így viselkedsz vagy csak itt örvendezteted meg azokat akik szóba álltak veled?

2019. jún. 23. 17:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Én haza szoktam vinni, ide oda teszem, kotlok rajt még pár napot, aztán visszaviszem a munkahelyemre hogy ott átolvassam, minek pazaroljam a méregdrága időmet otthon ezzel. Szóval munkahelyen átolvasom figyelmesen, aztán aláírom. És ha éppen a főnök felé visz utam, akkor beadom neki.

De én már csak ilyen kényelmes vagyok.

Minimálbérért ne is várjanak tőlem többet.

Soha nem szóltak érte ha pár nap múlva vittem vissza.

2019. jún. 23. 18:11
 14/16 A kérdező kommentje:

"Soha nem szóltak érte ha pár nap múlva vittem vissza."

Hát itt meg szó szerint megtiltották hogy kivigyem az épületből. azt mondták majd ha aláírtam kapok egy pld-t.

De "üresen" elvinni hogy megmutassam jogásznak azt nem hagyják..

Na vajon miért nem? ki lehet találni....

Ja és a főnök AKKORA GYÖKÉR hogy fel se fogja hofgy kamerás mobil egy kattintás és úgyis lefotózom és kezemben van, így semmit se ér el azzal hogy ne engedi kivinni az épületből.

De ez magas neki.

Kádármaradék 70-es vén tróger mit lehet tőle várni.

2019. jún. 23. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne fossál, Balázska, az első infarktusa már megvolt az öregnek, nem sokáig húzza. De ha itt hisztizel, hamarosan jön neked is az infarktus, aztán hiába pusztul el a vén alkesz, neked nem lesz jobb.
2019. jún. 23. 19:08
 16/16 A kérdező kommentje:

"az első infarktusa már megvolt az öregnek, "

Légy erős. A HARMADIK volt neki.

2019. jún. 23. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!