Ha rájöttem ki a hacker, akkor feljelenthetem?
Mindebből mekkora károd keletkezett, pontosan, konkrétan, forintban?
Ha erre nem tudsz pontost választ adni, a rendőrség csak ki fog röhögni a sztoriddal.
Ez csak gyanú, nincs bizonyítékod. Ha név szerinti feljelentést teszel, és nem tudják bizonyítani, hogy ő volt, simán visszájára sülhet el a dolog, de erre a rendőrségen úgyis figyelmeztetnek, és ismeretlen tettes elleni feljelentést javasolnak, vagy lebeszélnek az egészről.
Egyébként honnan a fenéből veszed, hogy a vírus arról az oldalról került fel, és hogy az oldalra SZÁNDÉKOSAN raktak egy vírust, hogy a te gépedet megfertőzzék?! Illetve hogy azon az oldalon kaptál fertőzést?!
Szerintem fingod sincs a informatikai biztonságról, és ezért történt valami a gépeddel, és annyi az össz "bizonyítékod", hogy szakítottatok, pipa vagy rá, esetleg ő is rád. Ezen a rendőr még röhögni se tud, mert napjában száz ilyet is hallgat, és egy idő után unalmas és idegesítő.
Miért nincs egy normális vírusirtó, tűzfal a gépeden, ami naprakész?!
Itt te voltál a béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!