Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha rájöttem ki a hacker,...

Ha rájöttem ki a hacker, akkor feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Egy volt barátom az,tuti. Mivel megemlítettem neki a feminizmust,ezért csinált ő egy ilyen oldalt,majd az egyik haverja rárakott egy vírusírtót,amivel belépett a gépembe. Direkt tudta hogy itt vagyok az oldalon,és megosztja,mert tudta hogy rá fogok nyomni. Gondolom szándékosan tönkre akarja vágni az életemet.
2019. jún. 21. 15:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Vírust'
2019. jún. 21. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindebből mekkora károd keletkezett, pontosan, konkrétan, forintban?

Ha erre nem tudsz pontost választ adni, a rendőrség csak ki fog röhögni a sztoriddal.

2019. jún. 21. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez csak gyanú, nincs bizonyítékod. Ha név szerinti feljelentést teszel, és nem tudják bizonyítani, hogy ő volt, simán visszájára sülhet el a dolog, de erre a rendőrségen úgyis figyelmeztetnek, és ismeretlen tettes elleni feljelentést javasolnak, vagy lebeszélnek az egészről.

Egyébként honnan a fenéből veszed, hogy a vírus arról az oldalról került fel, és hogy az oldalra SZÁNDÉKOSAN raktak egy vírust, hogy a te gépedet megfertőzzék?! Illetve hogy azon az oldalon kaptál fertőzést?!

Szerintem fingod sincs a informatikai biztonságról, és ezért történt valami a gépeddel, és annyi az össz "bizonyítékod", hogy szakítottatok, pipa vagy rá, esetleg ő is rád. Ezen a rendőr még röhögni se tud, mert napjában száz ilyet is hallgat, és egy idő után unalmas és idegesítő.

Miért nincs egy normális vírusirtó, tűzfal a gépeden, ami naprakész?!

Itt te voltál a béna.

2019. jún. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!