Feljelenthetem e?
17 éves vagyok fèl évet dolgoztam egy helyen vengedlatasba. Azt mondta a fonok 15 napot tud bejelenteni egy honapban , amit elfogadtam persze mert mellette esti sulin vagyok. Es volt olyan bementem dolgozni mondjuk 11-21 ig es leultetett a fonok hogy “lehet hogy nav-osok most nem dolgozol” es miutan elmentek a “navosok” utana ujra bealltam dolgozni. Havi kb 11-13 napot dolgozok .
Feljelenthetem ha nem jelent be ? Illetve most mondtam fel es azt mondta majd csak fizeteskor kapok penzt (20.a korul mert persze konkret fizetes nap sincs)
ìrtál alá szerzödést?
Ha igen akkor azzal kérhetsz egy munkáltatói vizsgálatot. Ha nem voltál bejelntve akkor megbüntetik öket.
Szerintem meg igazán gusztustalan, hogy egy 17 éves embert így átvágnak, hogy azt mondják neki, hogy bejelentik és még sem. Ugye ezek az évek is számíthatnak a nyugdíjazásnál is.
Ès miért kényszerítenek egy gyereket arra, hogy csaljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!