Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem zaklatásért?

Feljelenthetem zaklatásért?

Figyelt kérdés

A mellettem levo szomszed, kiskorom óta, egy nő átjon amikor hangosabban beszèlek és halják, . Panellakasrol beszélek.

Mára már 25 vagyok szulokkel élek meg mindig, de dolgozok . Egesz heten nem voltam itthon,tegnap igen, hangosabban beszeltem mert anyam meg nagyot hal, erre elmegyek furodni, es ki jott at, megyek ki a furdoszobabol erre ott vannak az eloszobaban a szomszed,csak ugy bejottek az bejarati ajton,.

Aztan ram karomkodott.

Mivel ez kimeriti a zaklatas, szemelyseg kogi sertest,meg hogy bejott a lakásba, es stb, feljelenthetem e ha megegyszer ezt csinalja? Egy bunko ki..ott unszimpatikus, lekezeloen beszelo 40 eves norol van szo, akinek meg erettsegije sincs.

Miota idekoltoztem a szuleimmel 10 evesen,azota "zaklat" .Persze hogy mindent atlehet hallani mert vekonyak a falak, potom egymas mellett van szorosan a ket lakas.

De en se megyek at ha ok hamgoskodnak,pedig megtehetnem.

De ha valaki egy heten egyszer hangoskodik az meg elviselhető.

Szoval ertitek.

2019. febr. 24. 06:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem zárjátok a bejárati ajtót, hogy bárki bejöhet, vagy mi a helyzet?

Szerintem nem éri meg ebből nagyobb ügyet csinálni.

2019. febr. 24. 06:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Hat nappal nem mindig van bezarva,.
2019. febr. 24. 07:00
 3/10 A kérdező kommentje:
De engem ez már idefesit. Anyam adja rá a lovat, nincs tul jo kapcsolatom mar vele, fiu vagyok, de ul fekszik a nagysobaban egesznap,semmit nem csinal, tabletezik vagy tvzik. Nem lehet vele beszelgetni,mert elkeud ordibalni, es stb. Ilyenkor megy fel nekem is a hangom,csak nwkem eroteljes kicsit, mely, aztan a szomszed meghalja,bar a suttogast is lehet hallani panelban. Es a bunko nő atjon, aztan fenyeget es stb. Nem szabad nekem kijommi a szobambol,se a koyhaba menni,sot ha egetem a villanyt este 7kor anyam ram ordibak,hogy ő szeretne aludni este 6kor mar ! Mert hogy megy reggel dolgozni. Tehat egystoval 15nm szobamban elek es semmit sem csinalhatok ha itthon vagyok egesznap.
2019. febr. 24. 07:06
 4/10 anonim válasza:
Megértem a problémád, ahol én lakok, ott már gyerekkorom óta ez megy. A legkisebb zajra is ütni szokta a falat, kibeszélt mindennek a hátunk mögött minket a testvéremmel, az utóbbi időben javult a helyzet, de régen elviselhetetlenül bunkó volt ez a nő.
2019. febr. 24. 07:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
De rühellem az ilyen békétlen, állandóan konfliktuskeresò szomszédokat. Amúgy meg átszerelném a zárat arra a típusra (anno panelban mekünk is az volt) amit kívülről csak kulccsal lehet nyitni, mert nincs rajta kilincs, csak egy ilyen nagy bumszli. Így nem lehet csak úgy benyitogatni.
2019. febr. 24. 07:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen az egy jo megoldas lenne, csak nem biztos hogy a szuleim meg megengedik.

De ez a tipikus békétlen ez igaz a szomszédra.

2019. febr. 24. 07:38
 7/10 anonim válasza:
53%
Egyszerű, le kell neki ba szni 2 jó nagy pofont, aztán kidobni a lakásból. Ez még senkinek sem jutott az eszébe?
2019. febr. 24. 09:15
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

"... de ul fekszik a nagysobaban egesznap,semmit nem csinal, tabletezik vagy tvzik"

és:

" ... este 7kor anyam ram ordibak,hogy ő szeretne aludni este 6kor mar ! Mert hogy megy reggel dolgozni."

Akkor foglaljuk össze:

Anyád nem egész nap döglik, hanem dolgozni jár. Állítólag te is.

Ordítoztok egymással mindenen a fennmaradt időben, mert két felnőtt ember számára ez az összezártság nem egészséges és ez a szomszédot zavarja.

- nincs joga bejönni a lakásotokba

- te viszont nem zaklatásért jelentheted fel, hanem magánlaksértésért, de egyszerűbb lenne zárni az ajtót.

25 évesen egy ilyen mérgezett légkörben inkább azon törd a fejed, hogy miért laksz még mindig anyáddal és ezen hogy lehetne változtatni.

Kezdj önálló életet, mindenkinek jobb lesz, neked, anyádnak és a szomszédnak is!

2019. febr. 24. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Először csak közöld vele,hogy ne szórakozzon veled,mert feljelented zaklatásért.

Nekem ez bevált szomszéddal szemben.

2019. febr. 24. 11:32
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem ket felnott lakkm, 4en vagyunk noverem 27 eves, apam meg anyam,meg én. 50nm panellakás. Csak nekem akkor is kicsi volt a lakás amikor kisgyerek voltam hát meg most. Ugyanugy a kiszobaban elek mint 10 evesen,csak mar 25 evesen.

Nehez elkoltozni Budapesten,drága minden ház.

De a szomszed pedig csak ketten laknak o meg a lanya, aki ritkan van otthon,es stb.

Valoban nem egeszseges, de ez akkor is kiveri nalam a biztpsitekot hogy ha nagyobb hangero van nalunk akkor atjon.

Nem tudja megvarnj azt a 15 percet es mi mindenki lenyugszik.

2019. febr. 24. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!