Ha egy ismerősöm Adolf Hitlert élteti a facebook oldalán, akkor feljelenthetem?
Figyelt kérdés
2019. jún. 7. 08:17
1/32 anonim válasza:
Nekem a telefonomon van,mégse lettem feljelentve. Hopp mindjárt jönnek értem a zsaruk 😂
2/32 anonim válasza:
Mi lenne az indok? Tobb millioan felneznek a mai napig a Mesterre.
3/32 anonim válasza:
Feljelenteni bárkit, bármikor, bármiért lehet. Az, hogy ebben az esetben fognak-e vele foglalkozni sok mindentől függhet. Nem mindegy pl mit takar az, hogy élteti, nem mindegy, hogy azt írja, hogy "jó arc volt", vagy azt, hogy "nem csinált semmi rosszat, a holokauszt meg sem történt", ez esetben már egy népírás tagadása, ami tilos. De az sem mindegy, hogy ezt hova írja ki, a saját idővonalára, esetleg egy zárt csoportba, mert ez esetekben nem igazán van hozzá senkinek semmi köze, ha egy nagy nyílt csoportba, ne adj isten egy zsidó csoportba, az már egy másik kategória.
4/32 anonim válasza:
Azt a szintet még talán nem érte el a diktatúra.
5/32 anonim válasza:
Facebooknál tehetsz jelentést és eltávolítják. Aki szerint ez normális és odavaló, az kezeltesse magát. Mester.. a mester belevitte a magyarokat egy újabb világháborúba és az országot, a fővárost romhalmazzá változtatta, a szovjetek meg 45 évig megszálltak minket jutalmul. Generációk váltak erkölcsi nullává a komcsik alatt, amit ma is nyögünk. A mester!
6/32 anonim válasza:
#5 Veled agymosást végeztek.. elárulom neked,hogy a győztesek írták a Történelmet. A komcsik sokkal Durvábbak voltak,mint a nácik. Úgy állították be mindenkinek,hogy a nácik kezdték a világháborút. Hát nem így volt. Rábeszélték Hitlert hogy indítsa el a vh-t de nem ő akarta. Az emberei pedig elárulták őt.
7/32 anonim válasza:
Ne kezdjük el megint a szerecsenmosdatást, h nem is ők kezdték el...
8/32 anonim válasza:
Jó, akkor agymostak. Nem vitatkozom a neonácikkal. De a mester nem szerette a magyarokat ám, mert ázsiai eredetű kutyanépek voltunk a szemében. De nem baj...
9/32 anonim válasza:
Én már találkoztam pár siegheil-ező skinheaddel, akik magasztalták őt. De ahogy láttam, az ismereteik kimerültek annyiban, hogy "Jó csávó volt, mert irtotta a zsidrákokat meg a cigókat.". Tehát akik őt éltetik, azoknak a többsége szerintem felszínesen tájékozott.
10/32 anonim válasza:
Ha a saját oldalán teszi, akkor szerintem teheti. Ha például valami nyilvános csoportban, esetleg hirdetésben, akkor jelenthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!